Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Ανακοίνωση-Απάντηση του Βουλευτή Φωκίδας κ. Ιωάννη Μπούγα

Με καθυστέρηση δύο ημερών η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας προσπάθησε να απαντήσει στην ανακοίνωση,....
με την οποία κατεδάφιζα τα fake news του ΣΥΡΙΖΑ για δήθεν ιδιωτικοποίηση του νερού. Επειδή μια ακόμα προσπάθεια διασποράς ψεμάτων, στην οποία επένδυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, έπεσε αμέσως στο κενό και εξέθεσε τους εμπνευστές της, η ΝΕ δεν κατάφερε να πει τίποτα για την ουσία. Έτσι, ξαναθυμήθηκε και αναμάσησε τα γνωστά για τα κέρδη των ολιγοπωλίων. Δεν έμεινε όμως εκεί. Θέλοντας προφανώς να βρουν κάτι εντυπωσιακό να κλείσουν τη «σκληρή» ανακοίνωσή τους, οι συντάκτες της προβλέπουν ότι θα αφήσουμε καμένη γη, όμοια με αυτή του 2015.
Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «καμένη γη», μάλλον βλέπει στον καθρέπτη τον εαυτό του. Ας προσέξει, όμως. Οι πολίτες δεν ξεχνούν την τεράστια ζημιά που προξένησε στη Χώρα και στη Φωκίδα το τυχοδιωκτικό κυβερνητικό μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ζημιά που δεν έμεινε στην οικονομία, έβλαψε δυστυχώς τα εθνικά θέματα και τους θεσμούς.
Στη ΝΔ κοιτάμε μπροστά. Μέλημά μας είναι η προστασία και η πρόοδος της Χώρας. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα επιτρέπουμε στην αντιπολίτευση να ψεύδεται και να συκοφαντεί. Θα θυμίζουμε το κακό που προξένησαν στους Έλληνες με την αλλοπρόσαλλη πολιτική τους, θα τους απαντάμε και θα τους εκθέτουμε.

ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΜΠΟΥΓΑΣ
Βουλευτής Φωκίδας

Αν. Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου