Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Βάλτε και κανένα πρόστιμο στους δικούς σας κε,Χαρδαλιά


Μπορεί ο... καημένος ο Ν. Χαρδαλιάς να προειδοποιεί πως «Όποιος νομίζει ότι έχουμε απαλλαγεί από τον κορονοϊό κάνει λάθος» και να ζητά από όλους την...
τήρηση των μέτρων που έχουν τεθεί (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας κτλ.), ωστόσο ακόμα και στελέχη της κυβέρνησης επιλέγουν να παρακάμψουν τις οδηγίες και τις συστάσεις, και να κάνουν του κεφαλιού τους, αδιαφορώντας για την πανδημία του κορονοϊού.

Ένα από τα πιο πρόσφατα περιστατικά που επιβεβαιώνουν το παραπάνω, έλαβε χώρα την Δευτέρα, στον Ναό της Αγίας Τριάδας στον Πειραιά. Εκεί, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, τον μητροπολίτη Πειραιώς, τον πρόεδρο του ΕΒΕΠ, Βασίλη Κορκίδη, καθώς και βουλευτές της κυβέρνησης, να ποζάρουν ο ένας δίπλα στον άλλο, χωρίς καμία προφύλαξη ή τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλούν με τη στάση τους, άνθρωποι που –θεωρητικά– θα έπρεπε πρώτα αυτοί να δίνουν το παράδειγμα στους άλλους...

Πηγή: efsyn.gr

2 σχόλια:

  1. Να δω πρόστιμο στον Αδωνη και τον μητροπολίτη και μετά ας πεθάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσο ίσχυε η καραντίνα όλοι εγκωμίαζαν την "υπευθυνότητα" των πολιτών και το "θαύμα" που "ολοι μαζί πετύχαμε". Σχεδόν όλοι αγνοούσαν ή παρέβλεπαν τις...

    αντιφάσεις, τα μπρος-πίσω και τις υπερβολές τόσο των κυβερνητικών αξιωματούχων όσο και των επιστημόνων που έδιναν τις οδηγίες.
    Τώρα που όλα απελευθερώθηκαν και μοιραία τα κρούσματα αυξήθηκαν, πάντως ελάχιστα, βλέπω τους φιλοκυβερνητικούς αρθρογράφους να στηλιτεύουν την "ανευθυνότητα" όσων δεν τηρούν τα μέτρα(ποια; αυτά που δεν τηρούν ούτε οι υπουργοί!) και να καλλιεργούν το έδαφος για τοπικά lockdown.
    Ματαίως. Σχεδόν οι πάντες πιστεύουν ότι όσα προηγήθηκαν ήταν άκρως υπερβολικά και καμιά απαγόρευση δεν μπορεί να επιβληθεί.
    Για άλλη μια φορά θα μας σώσει ο καλός θεός(του καιρού) της Ελλάδας. Κοινώς οι ζέστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή