Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Η τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου Θανάση Αδαμάκου, για την μεταστέγαση της Πυροσβεστικής στο πρώην Γυμνάσιο Πολυδρόσου.


Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών στις 13 Μαΐου, στη συζήτηση, για το 8ο θέμα ΄΄Έγκριση μεταστέγασης Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πολυδρόσου στο κτίριο του πρώην Γυμνασίου Πολυδρόσου΄΄, .....
η Δημοτική σύμβουλος της ΔΕ Γραβιάς κα. Ανδρεοπούλου, υπέβαλε σχετικές ερωτήσεις, απευθυνόμενη κυρίως προς τον Αντιδήμαρχο ΔΕ Παρνασσού κ. Κούσουλα, σε εμένα και στην Πρόεδρο της Κοινότητας Πολυδρόσου.
Επειδή το προηγούμενο χρονικό διάστημα, επικοινωνώντας με συμπολίτες μας για το θέμα, χρησιμοποίησε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, θεώρησα σκόπιμο, αν και η εισήγηση του Αντιδημάρχου με κάλυψε, να λάβω το λόγο και να απαντήσω λέγοντας τα παρακάτω:
Μαίρη, σε αποκαλώ Μαίρη διότι αφενός γνωριζόμαστε αφετέρου έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν.
Να σε ΄΄ευχαριστήσω΄΄ και εγώ αλλά και ο αντιδήμαρχος που σε τηλεφωνική σου επικοινωνία με συγχωριανό μας χρησιμοποίησες, προσβλητικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος μας!
Στην τοποθέτησή σου, σε άκουσα με μεγάλη προσοχή για τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησες ώστε να μην μεταφερθεί η πυροσβεστική στο πρώην γυμνάσιο και να μην  χαθεί η ιδιότητα του κτιρίου.
Να σε ενημερώσω ότι η μεταφορά δεν γίνεται για ψηφοθηρικούς λόγους όπως είπες, η δίκη σας παράταξη ήταν αυτή που δυο μήνες πριν τις εκλογές έλεγε ότι θα μεταφέρετε τον εθνικό δρυμό ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ και διάφορα άλλα.
Αλήθεια εσείς γιατί δεν υλοποιήσατε σχετική απόφαση που είχε ληφθεί; βέβαια θα πει κάποιος συμπολίτης μου και ποια υλοποιήσατε, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Να σε βεβαιώσω λοιπόν ότι κατά κοινή αποδοχή, ενοχλεί το νηπιαγωγείο και τον παιδικό σταθμό η λειτουργία της πυροσβεστικής, με τον θόρυβο των οχημάτων στο ίδιο κτίριο.
Προβληματική είναι επίσης η πρόσβαση στο σχολείο αλλά και στον κεντρικό δρόμο. Μάλιστα τώρα που σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνει η αναβάθμιση της παιδικής χαράς θα είναι ενοχλητικό όταν οι πυροσβέστες ελέγχουν τα εργαλεία τους π.χ. τα αλυσοπρίονα και να πλένουν τις μάνικες σε αυτό το χώρο μέσα.
Σχετικά με την επίθεση που μας έκανες, ότι δηλαδή δεν κάναμε γενική συνέλευση σε ενημερώνω ότι από τη στιγμή που υπάρχει ομόφωνη απόφαση του τοπικού συμβουλίου, με παρόντες όλους τους συμβούλους, ποιος ο λόγος να γίνει συνέλευση ή μήπως εσείς ως προηγούμενη δημοτική αρχή ακούσατε τις γενικές συνελεύσεις των κατοίκων; Ο αντιδήμαρχος και εγώ έχουμε το χρέος να φέρουμε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και να το στηρίξουμε!
Θέλω να προσθέσω ακόμη ότι, επειδή και σε προηγούμενο συμβούλιο ανέβασες τον τόνο της φωνής σου  για την ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ αλλά και τις ευκαιρίες για το χωριό που είναι λίγες θα πω ότι σε αυτή την αίθουσα είμαστε τρεις Σουβαλιώτες, ο Αντιδήμαρχος, η Πρόεδρος και εγώ. Έχουμε γεννηθεί στο χωριό, μείναμε στο χωριό, κάναμε οικογένεια στο χωριό, πάνε τα παιδιά μας σχολείο στο χωριό, οπότε να γνωρίζεις ότι έχουμε το δικαίωμα να νοιαζόμαστε και να ξέρουμε καλύτερα τα προβλήματα αυτού του τόπου.
Για τις ευκαιρίες δε που θα έχουμε στο μέλλον να γνωρίζεις ότι, ευκαιρίες θα δοθούν στη βόρεια πλευρά του Δήμου και δε θα τις χάσουμε, θα τις υλοποιήσουμε!

Θανάσης Αδαμάκος
Δημοτικός Σύμβουλος ΔΕ Παρνασσού
Δήμου Δελφών

1 σχόλιο:

  1. Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς,
    στα πιο μεγάλα «θέλω» κάνουν πίσω.
    Δεν άντεξαν μαζί και χάθηκαν μακριά,
    κρύφτηκαν στις σπηλιές χαμένων παραδείσων.

    Ό,τι αξίζει πονάει, κι είναι δύσκολο.
    Για να μην υποφέρεις, φύγε μακριά μου, κρύψου από μένα.
    Δεν ξέρω αν φεύγεις τώρα για το λίγο μου
    ή αν αυτό που νιώθω ήταν πολύ,
    πολύ για σένα, πολύ για σένα
    pyx lax

    ΑπάντησηΔιαγραφή