Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Κυριακή 10 Μαΐου 2020

«Αν ήθελε θέσεις ο Ξαρχάκος θα τις είχε»


Απάντηση στο άρθρο της φιλοκυβερνητικής ιστοσελίδας Liberal για τον Σταύρο Ξαρχάκο, απαντά, με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, η σύζυγος του μουσικοσυνθέτη και τραγουδίστρια Ηρώ Σαϊα.
Η ανάρτηση έχει ως εξής:.....

«Επειδη βλέπω οτι έχουμε κοινούς φίλους , ας πει κι ας εξηγήσει κάποιος σε αυτή την κυρία που λέγεται Angeliki Kotti και γράφει αρθράκια κατόπιν παραγγελίας , οτι :
Α. Ο κ.Ξαρχακος εχει παραιτηθεί απο πολλες θέσεις ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να μείνει . Να εχει εξουσία . Να εισπράττει μισθούς . Δεν το εχει κάνει . Αντίθετα , είναι γνωστές οι ουκ ολίγες παραιτήσεις του για θέματα αρχής και ιδεολογίας . Απο τη Βουλή μέχρι το Εθνικό Θέατρο κλπ ... αν ψάξετε θα βρείτε .
Β. Αν ήθελε θέσεις θα τις είχε . Όχι μονο σε αυτή αλλα και σε αλλες κυβερνήσεις . Καποιοι στενοί φίλοι γνωρίζουν προτάσεις που του έχουν γίνει για σοβαρές θέσεις για τις οποιες άλλοι θα έτρεχαν . Αυτός αρνήθηκε .
Γ. Δεν γνωρίζει προσωπικά τον κ.Μητσοτακη ουτε και έχει επαφή με το κυβερνών κόμμα - αλλα και με κανένα κόμμα -για να περίμενε τον «διορισμό» του σε κάποιο Υπουργείο ή καποια θεσούλα .
Δ. Είναι ένας άνθρωπος «χορτάτος» . Εχει ζήσει και ζει ωραία ζωή . Δεν περιμένει υπουργιλικια . Τον τιμά ο κόσμος κι αυτο είναι ύψιστη τιμή , η μεγαλύτερη .
Ε.Δεν κάνει ούτε ίντριγκες ούτε φτηνά κολπάκια για να πετύχει κατι.
ΣΤ. Θα μπορουσα να γράψω κι άλλα αλλά δε χρειάζονται αυτή τη στιγμή .
Αν δεν ξέρει η κυριουλα ας ρωτήσει . Θα μάθει . Κι ας μη γράφει ασυναρτησίες εκτός και αν μπορει να αποδείξει τα όσα γράφει . Περιμένω !
Σιγουρα είναι δύσκολο να καταλάβουν όσοι είναι ταγμένοι σε κόμματα ή βαλμένοι σε θέσεις -είτε της μιας είτε της άλλης παράταξης - οτι μπορει και να υπάρχει κάποια μειονότητα πολιτών οι οποίοι έχουν το θάρρος της γνώμης τους γιατί απλως το σωστό και το δίκαιο είναι ενα , ειτε κυβερνά η ΝΔ είτε ο ΣΥΡΙΖΑ είτε όποιος...

Θα ήταν πιο γόνιμο οταν μιλάνε κάποιοι άνθρωποι με αντικειμενικότητα και χωρις κανένα συμφέρον - το αντίθετο μαλλον - κάποιοι άλλοι να κάνουν την αυτοκριτική τους και να προσπαθούν να διορθώσουν τα λάθη .
Διότι παντα θα υπάρχουν και «εξωγήινοι» που θα λένε τη γνώμη τους και θα κάνουν την κριτική τους είτε αρεσει είτε όχι . Πρέπει να χαιρόμαστε που υπάρχουν !
Μια σωστή γνώμη , μια σκληρή κριτική , αν φτάσει στα καταλληλα αυτια μπορει να είναι χρήσιμη.
Το θέμα είναι σε ποια αυτιά φτάνει και πώς ερμηνεύεται ...».


Επειδη βλέπω οτι εχουμε κοινούς φίλους , ας πει κι ας εξηγήσει κάποιος σε αυτή την κυρια που λέγεται Angeliki Kotti και γράφει αρθράκια κατόπιν παραγγελίας , οτι :
Α. Ο κ.Ξαρχακος εχει παραιτηθεί απο πολλες θέσεις ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να μείνει . Να εχει εξουσία . Να εισπράττει μισθούς . Δεν το εχει κάνει . Αντίθετα , είναι γνωστές οι ουκ ολίγες παραιτήσεις του για θέματα αρχής και ιδεολογίας . Απο τη Βουλή μέχρι το Εθνικό Θέατρο κλπ ... αν ψάξετε θα βρείτε .
Β. Αν ήθε...
Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου