Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΕΛΦΩΝ


Η ΕΠΣ Φωκίδας αποφάσισε ως όρισε η ΕΠΟ. Από πληροφορίες δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς. Δηλαδή πρωταθλητής όποιος προηγείται στο πρωτάθλημα και κυπελλούχος με κλήρωση......

Αν και διαφωνούμε κάθετα θα δώσουμε συγχαρητήρια στον Φωκικό για το πρωτάθλημα και θα του ευχηθούμε καλή πορεία στην Γ' εθνική, όπως και θα δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον κυπελλούχο.
Η θέση μας... Θα προτιμούσαμε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και το κύπελλο, αφού οι αγώνες που έμεναν ήταν ελάχιστοι.
Όσον αφορά το πρωτάθλημα ο Φωκικός με μία ισοπαλία στην Δεσφίνα θα το 'έπαιρνε και μαθηματικά, σε περίπτωση ήττας θα έπρεπε να νικήσει την ομάδα μας στην 'Άμφισσα, δηλαδή maximum 2 αγώνες( ας μην γίνονταν οι υπόλοιποι)
Αν και μεγάλο φαβορί ο Φωκικός θα του μείνει η ρετσινιά του ''χάρτινου'' πρωταθλητή.(προς αποφυγή παρεξήγησης χάρτινο θα αποκαλέσουμε και τον κυπελλούχο, όποιος κι αν είναι)
Τώρα όσον αφορά το κύπελλο, εδώ έμεναν 3 ημιτελικοί και ο τελικός. Η ομάδα μας είχε κάνει το πρώτο βήμα κερδίζοντας τον α' ημιτελικό και έμενε ο επαναληπτικός, όπως και ο άλλος διπλός ημιτελικός ανάμεσα στον Απόλλωνα Ευπαλίου και τον Φωκικό. Ο τελικός κυπέλλου είναι μία γιορτή ποδοσφαίρου και όποιος μετέχει σε αυτόν τον κρατάει στη μνήμη του για πάντα, εμείς σαν σύλλογος δεν έχουμε συνηθίσει σε τελικούς, ούτε και φέτος θα ήμασταν φαβορί για να κατακτήσουμε τον τίτλο, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΧΑΝΑΜΕ, παρά να πάρουμε το κύπελλο στην κλήρωση, παρ' όλο που θα είναι το πρώτο που κατακτάει ο Απόλλωνας.
Ευχαριστούμε τον κόουτς και όλους τους ποδοσφαιριστές που μετείχαν φέτος στο ρόστερ μας, για την προσπάθεια που κατέβαλαν και μας χάρισαν πολλές όμορφες στιγμές και σημαντικές νίκες
Θα τα πούμε και πάλι μετά την κλήρωση του κυπέλλου, που θα κάνουμε και την ανασκόπηση της χρονιάς, σε ότι αφορά την ομάδα μας.
Νά 'στε όλοι καλά και να προσέχετε.
Α Σ Απολλων Δελφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου