Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Φωκίδας - Ο Αλ. Τσίπρας κατέθεσε και πάλι στη Βουλή τροπολογία για προστασία της πρώτης κατοικίας μέχρι το τέλος του 2020



Ο Αλ. Τσίπρας και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ επανακατέθεσαν στη Βουλή την τροπολογία για την παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας μέχρι το τέλος του 2020.....
Η συγκεκριμένη τροπολογία προβλέπει την παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας και την αναστολή των πλειστηριασμών μέχρι το τέλος του έτους.
Η άρση προστασίας της α' κατοικίας συνιστά κοινωνικό και οικονομικό έγκλημα. Δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά, έμποροι, μικροί και μεσαίοι επιχειρηματίες, που πλήττονται από τις επιπτώσεις του κορωνοϊού, θα μείνουν απροστάτευτοι και θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια καταιγίδα εξώσεων και πλειστηριασμών.
Η κυβέρνηση παριστάνει ότι διαπραγματεύεται με τους θεσμούς ενόψει της 1ης Μαΐου. Η πραγματικότητα είναι ότι αρνείται να παρατείνει την προστασία της α' κατοικίας και να απαγορεύσει τους πλειστηριασμούς μέχρι το τέλος του 2020.  Ότι βιάζεται να ανοίξει τα δικαστήρια με προφανή σκοπό.  Ότι ετοιμάζει ένα νέο πτωχευτικό δίκαιο υπό τις οδηγίες των τραπεζών.
Η υγειονομική και η επερχόμενη οικονομική κρίση δεν πρέπει να μετατραπούν σε ευκαιρία για τους λίγους και καταστροφή για τους πολλούς.
27/4/2020
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου