Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Eκεί ψηλά στον Παρνασσό ο Coronavirus χτύπησε τη Χριστίνα Μπόμπα [ΕΙΚΟΝΕΣ]



Μου λέει ένας φίλος .., καλά είσαι από χωριό & κάθεσαι ακόμη στην πόλη να διακινδυνεύεις να προσβληθείς από τον COVID-19 ;;;

Καλά λες του είπα ...αύριο θα φύγω  ...!!!
Και αφού ετοίμασα τα μπογαλάκια μου από το βράδυ ώστε να φύγω το πρωί για το χωριό μου στον Παρνασσό, πριν κοιμηθώ έκανα μια internotsarka και πέφτω φίλε μου στο παρακάτω link ...!!! 
άδειασα το σάκο μου, έπεσα για ύπνο, ξύπνησα το πρωί & η πρώτη μου δουλειά ήταν να πάρω τηλέφωνο τον αδερφό μου & τους φίλους μου στο χωριό να τους ενημερώσω να πάρουν τα μέτρα τους, να κλειστούν στα σπίτια τους & να μη κυκλοφορούν στην περιοχή μέχρι να περάσει η χιονοδρομική περίοδος & να μαζευτούν στα ρημαδιακά τους οι πάσης φύσεως selebritoμουσαφιραίοι μας ...!!!

Το ζευγάρι είχε πάει εκδρομή στον Παρνασσό και κάποιος από την παρέα τους είχε συμπτώματα ίωσης

Ένα Σαββατοκύριακο δίπλα στη φύση επέλεξαν να περάσουν, παρέα με τους φίλους τους,  η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης! Εκείνο το ΣΚ σύμφωνα με την έγκριτον εκπομπήν Happy Day συνέβη το μοιραίο: O Coronavirus, που στο μεταξύ καραδοκούσε, έβαλε στο μάτι τη Χριστίνα Μπόμπα. Τ συνέβη; Το ζευγάρι είχε πάει εκδρομή στον Παρνασσό και κάποιος από την παρέα τους είχε συμπτώματα ίωσης.
«Η Χριστίνα και ο Σάκης έκαναν μία μίνι απόδραση στον Παρνασσό και ένας από την παρέα είχε συμπτώματα ίωσης, όταν έκανε το τεστ και βγήκε θετικό τότε ενημέρωσε όλη την παρέα του. Και τα παιδιά έκαναν το τεστ και η Χριστίνα βγήκε το αποτέλεσμα θετικό και αρνητικό του Σάκη», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.
Η Τατιάνα Στεφανίδου που είναι μανούλα στις Τατιανιές έγραψε στο site της: Το γνωστό ζευγάρι δηλώνει fan των αποδράσεων και δεν σταματά να κάνει μικρά ή μεγάλα ταξίδια είτε μόνο του είτε μαζί με φίλους. Μετά το τέλος μιας κουραστικής (!) εβδομάδας οι δύο παρουσιαστές έβαλαν μέσα σε μια βαλίτσα ζεστά ρούχα και ξεκίνησαν το roadtrip με προορισμό τον Παρνασσό.
Παρνασσός δεν είναι μόνο η Αράχοβα και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης! Έτσι αυτή τη φορά επέλεξαν να νοικιάσουν μία μηχανή «γουρούνα» και μαζί με την παρέα του να γυρίσουν το βουνό και να απολαύσουν το καταπράσινο πεδίο που απλώνεται μπροστά τους. Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και όλα τριγύρω έχουν ανθίσει!
Βόλτες με τις μηχανές, φαγητό σε γραφικά ταβερνάκια με παραδοσιακά εδέσματα και cocooning μπροστά από το τζάκι είναι κάποια από τα πράγματα που περιελάμβανε το πρόγραμμά τους. Τόσο η Χριστίνα Μπόμπα όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στο Instagram διάφορες φωτογραφίες από την εξόρμησή τους.
ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στην οποία γευμάτισαν ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα -η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό– και τους φίλους τους ανακοίνωσε την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παρέα των έξι ατόμων ήταν και ένας γνωστός επιχειρηματίας που είχε επιστρέψει πρόσφατα από ταξίδι σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο, ο οποίος φέρεται να μετέδωσε τον ιό στην παρουσιάστρια. Όπως ήταν αναμενόμενο μετά τη διάγνωση, τα υπόλοιπα μέλη της παρέας τέθηκαν σε καραντίνα, όπως και η σύζυγος του επιχειρηματία.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου