Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

“Υγρασία” … και στο σπίτι της κ. Ράικου! Τι απάντησε σχετικά με τη σύμβαση της μελέτης του συζύγου της με τη Novartis


Και η κ. Ράικου θύμα της “υγρασίας” στο σπίτι … Τουλάχιστον σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες από την Προανακριτική όπου συνεχίζεται και σήμερα η κατάθεση της πρώην Εισαγγελέως Διαφθοράς.....
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πηγές, η απάντηση της κ.Ράικου, σχετικά με τη σύμβαση για τη μελέτη που είχε αναλάβει ο σύζυγος της από τη Νοβάρτις (και βρέθηκε το σχετικό έμβασμα, το μόνο από τα τρία που η ίδια αναγνωρίζει) ήταν:
“Αναζήτησα τα αρχεία, δυστυχώς όμως προ ετών είχε πλημυρίσει το σπίτι μας και δεν βρέθηκαν” !!!
Σημειώνεται ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση είχε ζητηθεί από μέλη της προανακριτικής η σχετική σύμβαση και μελέτη…
Νέα «καρφιά» για «Ρασπούτιν»
Καταθέτει για τρίτη ημέρα η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράικου στην προνακριτική επιτροπή της Βουλής, που διερευνά τυχόν ευθύνες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στον χειρισμό της υπόθεσης Novartis.
Υπενθυμίζεται πως η εισαγγελική λειτουργός που διετέλεσε επί σειρά ετών προϊσταμένη του Τμήματος κατά της Διαφθοράς και παραιτήθηκε τον Μάρτιο του 2017, μετά από δημοσιεύματα που θεώρησε ότι τη στοχοποιούν, στις προηγούμενες καταθέσεις της μεταξύ άλλων κατήγγειλε παρεμβάσεις του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στη λειτουργία της Δικαιοσύνης, ενώ τον έχει χαρακτηρίσει «Ρασπούτιν».
«Αρκετοί έχουν εμπλακεί σε υπόθεσεις. Υπήρξαμε συνάδελφοι μου που είπαν πως είχαν ίδιες εμπλοκές από Παπαγγελόπουλο όμως δεν θέλουν να μιλήσουν. Υπάρχουν κι άλλοι», ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς. (Πηγή: newpost.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου