Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Δυσαρέσκεια για την διαιτησία από τον Διαγόρα Πολυδρόσου


Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Διαγόρας από τον Φωκικό στο (χθεσινό) παιχνίδι για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας έδειξε σαφώς πιο βελτιωμένο πρόσωπο.....
σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ενόψει του κυπέλλου. Πάλεψε στα ίσια αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ σχετικά νωρίς από ένα τσάμπα γκολ ισοφάρισε με πανέμορφο τόσο σε δημιουργία όσο και σε εκτέλεση γκολ του Κυριτσόπουλου στο 52ο λεπτό. Δεν κατάφερε ωστόσο να κρατήσει για πολύ την ισοφάριση δεχόμενη ακόμα ένα τσάμπα γκολ 3 λεπτά αργότερα από ασυνεννοησία της αμυντικής γραμμής μας. Αξίζουν πάντως πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια τους.
Αυτό όμως που πρέπει να τονίσουμε κρούωντας ταυτόχρονα τον κώδωνα ενόψει και του κυπέλλου, είναι η αντιμετώπιση της διαιτησίας για ακόμα ένα παιχνίδι της ομάδας μας. Μέχρι τώρα δεν έχουμε πει το παραμικρό και δεν έχουμε ασχοληθεί καθόλου με την διαιτησία. Άλλωστε έχουμε ως πάγια τακτική να  ασχολούμαστε με τα αγωνιστικά και μόνο. Σεβόμενοι όμως τον κόπο και τις θυσίες των ποδοσφαιριστών και του συμβουλίου αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Αδιάψευστος μάρτυρας για τα λεγόμενα μας άλλωστε αποτελεί και το βίντεο του αγώνα.

Θα θέλαμε πάντως να ευχαριστήσουμε του ιθύνοντες του Φωκικού για την άψογη φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια. 

Α.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ) 

ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ 
ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ(🔃62' ΤΣΟΤΖΩΡΑΣ) 
ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ 
ΚΥΡΙΤΣΗΣ Ι. 
ΣΙΩΤΗΣ(🔃75' ΚΟΠΑΝΑΚΗΣ) 
ΝΑΣΤΟΣ©️
ΤΣΙΤΟΥΡΗΣ 
ΦΟΥΡΛΑΣ(🔃46' ΜΑΜΑΛΗΣ) 
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ(🔃55' ΑΛΕΞΙΟΥ) 
ΜΕΜΑΙ
ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου