Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Εορτασμός του Αγίου Ευθυμίου στην Αγία Ευθυμία


Με την παρουσία τεσσάρων Μητροπολιτών ο φετινός εορτασμός του Αγίου Ευθυμίου στην Αγία Ευθυμία
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με την παρουσία τεσσάρων Μητροπολιτών.....
θα πραγματοποιηθεί και ο φετινός εορτασμός του Αγίου Ευθυμίου την Κυριακή 19 και τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, στην Αγία Ευθυμία. Το πλήρες πρόγραμμα του εορτασμού, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκκλησιαστικού συμβουλίου, έχει ως εξής:
Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, θα τελεσθεί στις 6:00 μ.μ. Μέγας Πολυαρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.
Στις 9.00 μ.μ. θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση προς τον Άγιο Ευθύμιο.
Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020, από τις 7.00 π.μ. θα τελεσθούν Όρθρος και Πολυαρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος.
Εφέτος θα τιμήσουν με την παρουσία τους την εορτή του Αγίου Ευθυμίου οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες:
Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος, Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιος, ο Επίσκοπος Τεγέας κ.κ. Θεόκλητος και ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Φωκίδος κ.κ. Θεόκτιστος.
Κατά τις Ιερές Ακολουθίες θα τεθούν σε προσκύνηση αποτμήματα των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ευθυμίου του Μεγάλου και της Αγίας Ευφημίας της Μεγαλομάρτυρος.  
Ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών, για τον εορτασμό του Αγίου Ευθυμίου, δρομολογεί λεωφορείο, χωρίς καμιά επιβάρυνση για τους επιβάτες, με αναχώρηση από την Αθήνα το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, το πρωί και επιστροφή από το χωριό τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, το απόγευμα. 

1 σχόλιο:

  1. Καλός τζίρος θα γίνει και ανταποδοτικός .Θα παρακαλέσουν, θα αφήσουν το κάτι τις για τα λείψανα θα κάνουν και κηρυγμα για αγάπη ,ελεημοσύνη σε άπορους θα ξορκίσουν το κακό με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες ,σε μια Χριστιανική ατμόσφαιρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή