Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Αναζητούνται χώροι και στην Φωκίδα για προσφυγές και μετανάστες


Ξεκινάει άμεσα η κατασκευή των πέντε ελεγχόμενων κέντρων για προσφυγές και μετανάστες στην ενδοχώρα με χωρητικότητα 8 χιλιάδες θέσεις......

Ξεκινάει το επόμενο χρονικό διάστημα η κατασκευή των πέντε ελεγχόμενων κέντρων για προσφυγές και μετανάστες στην ενδοχώρα, συνολικής χωρητικότητας 8 χιλιάδων θέσεων. Όπως αποκαλύπτει η Καθημερινή της Κυριακής, τα πρώτα πέντε ελεγχόμενα κέντρα θα είναι σε Δυτική Κρήτη, Αγρίνιο, Λιβαδειά, Λαμία Και Ριτσωνα, ενώ σε δεύτερο χρόνο αναζητούνται χώροι σε Άρτα και Φωκίδα.


1 σχόλιο:

  1. Μια πολυ καλη λυση είναι το κτηριο του γυμνασιου Πολυδροσου . Φιλοξενοντας εκει προσφυγες και την εμπρακτη αλληλεγγυη ολων εμας των φιλοξενων Σουβαλιωτών θα αποδειξουμε με τις πραξεις μας και την μεγαλη προσπαθεια να στηριξουμε αποδεδειγμενα και με ολες μας τις δυναμεις που κανει ο πρωθυπουργος μας η κυβερνηση μας και το κομμα μας για να αντιμετωπισθει το προσφυγικο-μεταναστευτικο . Στη αναγκη μαλιστα να το απαιτησουμε απο ολους αφου τους εκλεξαμε σχεδον παμψηφει.
    Να παρθει λοιπον τωρα αποφαση απο τους τοπικους και Δημοτικους αρχοντες να διατεθει το γυμνασιο που ετσι κι αλλιως ειναι παρατημενο και αχρηστεμενο για την διαμονη προσφυγικων οικογενειων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή