Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ


Δεν τους είδες;
Είναι στα χωράφια, στις οικοδομές, στις στάνες. Εκεί που δουλεύουν τουλάχιστον 100.000 ορατά παιδιά, σύμφωνα με την έκθεση της ΓΣΕΕ, που είναι ξεπουλημένη στο να τα προστατέψει, αλλά γράφει ακόμα καλές εκθέσεις ιδεών......

100.000 με τσάπα, κασμά, γκαζοτενεκέ γκλίτσα κι επειδή είναι τρυφερά τα κόκκαλα, με σκολίωση, ραχίτιδα, αβιταμίνωση, κούραση, παραίτηση και πατημένους μεσοσπονδυλίους από τα τριάντα,
Τα υπόλοιπα στις οικοδομές, στα χωράφια, στα ψαροκάικα, στις στάνες, στα ντελιβεράδικα, στα υπόγεια ραφτάδικα είναι αόρατα. Τα βλέπει μόνο το αφεντικό όταν τους ρίχνει φάπα.
Οι προστάτες των ανήλικων, μπροστά στις οικοδομές, στα χωράφια, στις στάνες κλπ. κλπ., έχουν προχωρημένο καταρράκτη. Όλος ο Νιαγάρας χύνεται στα μάτια τους.
Στα σινεμά είδαν τα 5-6 15χρονα γιατί άναψαν όλα τα φώτα κι έδωσαν παράσταση.
Οι προστάτες των ανήλικων.
Δεν τους είδες;
Είναι στα φανάρια. Ή μάλλον ήταν το 2004. Τότε που μας επισκέφθηκε όλη η παγκόσμια αβανγκατε της φίλαθλης ντόπας και δεν θα ήταν πρέπον, έτσι καλλιεργημένοι που είναι "οι αγνοί πατέρες του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού", να δουν μαυριδερά ζητιανόπουλα μέσα από το φάμε της λιμουζίνας.
Τα σκούπισαν λοιπόν και από τότε αγνοείται η τύχη 500 ζητιανόπουλων.
Εκεί είναι πάντα οι προστάτες των ανήλικων.
Δεν τους είδες;
Στα στενά της Ομόνοιας που εκπορνεύονται αδέσποτα μικρά για 5 ευρώ και ξεχαρμανιάζουν οι καλοί νοικοκυραίοι με τις ανέραστες συμβίες. Και δεν είναι, να ξέρεις, και καθόλου ρατσιστές.
Ανεξαρτήτως, που λέμε κι εμείς, χρώματος, φυλής, φύλου και θρησκείας.
Είναι ανοιχτόμυαλος ο φτηνά πληρωμένος έρωτας.
Μα δεν τους είδες τους προστάτες των ανήλικων;
Στη Μόρια, στη Σάμο, στη Χίο, στον Ελαιώνα, παντού, εκεί που τα ανήλικα ζουν το χειμώνα σε σκηνές θαμμένες μες στο χιόνι, που παίζουν μέσα σε χειμάρρους κατουρλιού και σε χαρτόκουτα και τα πατούν οι ρόδες των φορτηγών και καίγονται με τη μάνα τους μαζί , την ώρα που γεννιούνται,
Άσε πια στον πάτο της θάλασσας που έγιναν φύκια πριν προλάβουν να γίνουν εισβολείς, σκόνη και σκουπίδια. Και μη νομίζεις. Κι εκεί θα έφτανε η προστασία αλλά δεν έχει ακόμα σώμα καταδυτών.
Μας περισσεύουν μόνο τα σώματα καταδοτών.
Η προστασία φτάνει και στα στενά της Θεσσαλονίκης που 530 περίπου ασυνόδευτα κοιμούνται, δίχως παραμύθι και φιλί της καληνύχτα στις εισόδους και τα υπόστεγα και τη μέρα ψάχνουν τους πράσινους κάδους γιατί το ξέρουν ότι με τους μπλε προστατεύαμε τη μάνα Γη.
Απορώ πως δεν τους είδες. Εννοώ τους προστάτες των ανήλικων όταν μπουκάραν στη Νοταρά, και στο Όνειρο και μάζεψαν στον ύπνο τα ανήλικα και τα βυζανιάρικα και τις κούκλες τους και τα έστειλαν σε αμφίβια αντίσκηνα στην Καβάλα κι έχτισαν και με τσιμεντόλιθους τις πόρτες, για να μη διατρέξουν ξανά τέτοιο μεγάλο κίνδυνο τα ανήλικα και οι εξ αδιαίρετου διαφιλονικούμενες παρατημένες ιδιοκτησίες.
Και μη μου πεις πως δεν τους είδες όταν εξοστρακίζονταν οι σφαίρες τους πάνω στα λιανά κορμιά δεκαπεντάχρονων; Εκεί πια η προστασία είναι γραμμένη και στα σιρίτια των στολών. Τη λένε Προστασία του Πολίτη γενικά και προστατεύει και τα ανήλικα κι ας μην είναι ακόμη πολίτες.
Ν.Σ.


2 σχόλια:

  1. Μεγάλα για το Νίκο Γεωργιάδη, μικρά για το Τζόκερ25 Οκτωβρίου 2019 στις 2:24 μ.μ.

    Μεγάλα για το Νίκο Γεωργιάδη, μικρά για το Τζόκερ

    Είναι βολικό να εμφανίζεις την πολιτική ως μια σειρά από επιλογές που ξεγελούν τον κόσμο και τον τοποθετούν έτσι ακόμη και απέναντι στα συμφέροντά του. Οι πολίτες δεν είναι πλήθος από εύπιστους ή αφελείς που παραδίδονται στην επικοινωνιακή βορά. Η άποψη που τους εμφανίζει άβουλους και ανεύθυνους, είναι που τους κάνει κιόλας. Γιατί αν ο καθένας κινείται με το άλλοθι της εξαπάτησης, θα μετατραπεί σε εξαπατημένο επειδή δεν ενδιαφέρεται και δεν τολμά.
    Τα μοτίβα κοινωνικής συμπεριφοράς που δημιουργήθηκαν στην ελληνική κοινωνία, ακόμη και τις εποχές των ανατρεπτικών αλλαγών, δεν κατάφεραν να ανατρέψουν τον πυρήνα της συντηρητικής θεώρησης. Λίγο γιατί θεωρούσαμε ότι ήμασταν οι καλύτεροι απόγονοι των καλύτερων προγόνων, λίγο γιατί ο δικός μας Θεός είναι μπολιασμένος κι αυτός με γονίδια ανωτερότητας, πολύ περισσότερο γιατί το σύστημα πρόβαλε ό,τι μπαρούφα χάριζε κύρος στη βαλκανική μίζερη ζωή μας, καταλήξαμε ψωνίζουμε από το σωρό της ανοησίας. Την ίδια ώρα με περισσή αυτάρκεια, είμαστε έτοιμοι να ελέγξουμε και να καταδικάσουμε όποιον τολμά, γιατί ο τρόπος που τολμά δεν έχει στοιχεία της θεωρητικής αλλά ανύπαρκτης δικής μας προσωπικής τόλμης. Ένα σύνολο πολιτικών επιλογών δημιούργησαν και εκπαίδευσαν τον σύγχρονο Έλληνα, ο οποίος με τη σειρά του αναγνωρίζει ως κανονικότητα το σφύριγμα του εκπαιδευτή του που απευθύνεται στα παβλοφικά αντανακλαστικά.

    Τώρα αν σας πω πως όλα αυτά τα γράφω με αφορμή τα ντου της Αστυνομίας σε αίθουσες όπου προβάλλονταν η ταινία «Τζόκερ» θα σας φανεί παράξενο. Τα γράφω γιατί πιστεύω πως αν η κοινωνία δεν ήταν έτσι, αν πίσω ακόμη και από τις προοδευτικές και φιλελεύθερες απόψεις δεν κρύβονταν ο δομημένος συντηρητισμός και η μέχρι παρεξηγήσεως ανοχή, δε θα τολμούσε κανένας να μπουκάρει σε κινηματογράφο το 2019. Σε οποιαδήποτε δημοκρατική και φιλελεύθερη χώρα οι αστυνομικοί θα είχαν γιουχαριστεί μόνο με την παρουσία τους στον κινηματογράφο.

    Φυσικά δε θα τολμούσε ο πολιτικός προϊστάμενος της Αστυνομίας, Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, να δηλώσει δήθεν προοδευτικά πως θα πάει με τον 15χρονο γιο του να δει το Τζόκερ, αντί να αναλάβει την ευθύνη για όσα έκαναν οι Αστυνομικοί.

    Είναι επίσης εντυπωσιακό το πόσα επιχειρήματα και fake news εφευρέθηκαν για να καλύψουν το άθλιο περιστατικό. Ξεκίνησαν από το επιχείρημα πως ουδέποτε συνέβη το περιστατικό, πέρασαν στο αφήγημα πως διαμαρτυρήθηκε μητέρα παιδιού, για να καταλήξουν πως επρόκειτο για καταγγελία της αντίπαλης εταιρείας παραγωγής. Εντυπωσιακότερο είναι πως παραγωγοί της συγκαλυπτικής ψευδολογίας είναι διάφοροι τύποι που δήλωναν πως «Μένουμε Ευρώπη» για να καταλήξουν να μένουν στη δεκαετία του 50 με το χωροφύλακα να κάνει ντου σε κινηματογράφους και ρεμπετάδικα.

    Η πιο ανατριχιαστική πλευρά προκύπτει από τη σύγκριση της αντίληψης περί του μπορεί ή δεν μπορεί να βλέπει ένας δεκαεξάχρονος (εν προκειμένω το Τζόκερ) , με το πόσο ανεκτικοί εμφανίζονται στο τι έχει πάθει στα χέρια ενός παιδόφιλου. Όταν το HOT DOC και στη συνέχεια το Documento είχαν αποκαλύψει τη δράση του φίλου και συμβούλου του Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη στη Μολδαβία, η ΝΔ μας είχε χαρακτηρίσει συκοφάντες. Όταν τελικώς μετά από πολλές δυσκολίες οδηγήσαμε την υπόθεση στα δικαστήρια και ο Νίκος Γεωργιάδης καταδικάστηκε πρωτόδικα για ασέλγεια σε ανήλικους, τότε μπήκαμε στη λογική ενός άθλιου παιχνιδιού της κολοκυθιάς. «Πόσο ήταν οι ανήλικοι;», «Μα είχαν συμπληρώσει τα 16 χρόνια ήταν επί της ουσίας σχηματισμένοι άντρες», «άλλο να είναι 16 και άλλο 14». Για τον βιασμένο ανήλικο μιλούσαν πάντα.

    Απ ό,τι φαίνεται ένας ανήλικος 16 ετών, είναι αρκετά ώριμος για να κάνει παρέα στον Νίκο Γεωργιάδη και να ικανοποιήσει τα γούστα του, αλλά δεν μπορεί να βλέπει Τζόκερ. Και η κοινωνία, ακόμη και αυτό το κομμάτι που ανήκει στη συντηρητική Δεξιά, αντί να πέσει να τους φάει, τους ακούει, ψάχνοντας το επιχείρημα που ενδεχομένως θα τους δικαιολογήσει. Μετά ψάξτε να βρείτε γιατί τη χώρα κυβερνούν ένας γραφικός γελωτοποιός τηλεπωλητής παρέα με την Οικογένεια που τα βγάζει όλα σε λοταρία. Πετυχαίνοντας φυσικά το τζόκερ.

    koutipandoras.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νίκος Γεωργιάδης: Οι καταθέσεις των ανηλίκων που «καίνε» τον πρώην βουλευτή της ΝΔ (video)

    https://neaselida.gr/politiki/nikos-georgiadis-oi-katatheseis-ton-anilikon-poy-kaine-ton-proin-voyleyti-tis-nd-video/

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ
    Κύκλωμα παιδεραστίας: Έτσι ψάρευαν απροστάτευτα ανήλικα

    Το εν λόγω κύκλωμα εμπορευόταν ανήλικους από 9 έως 16 χρονών, χρησιμοποιώντας μάλιστα το διαδίκτυο και τη σελίδα www.gaymoldova.md, η οποία λειτουργούσε ως «δειγματολόγιο» αφού περιείχε πληροφορίες και φωτογραφίες των ανηλίκων.
    Συνήθως τα θύματα, ήταν παιδιά από ορφανοτροφεία ή φτωχές οικογένειες, τα οποία χρησιμοποιούσε το κύκλωμα γνωρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένας να τα προστατέψει.

    Ο Μίσα, ένα από τα παιδιά που ασέλγησε πάνω τους ο Νίκος Γεωργιάδης, μιλώντας σε δημοσιογράφους είχε περιγράψει πως δέχτηκε «ιδιαίτερα σκληρή σεξουαλική μεταχείριση από τον Γεωργιάδη και βιασμό».
    ...............................

    «O Νικ είχε σχέσεις με ανήλικους, τους οποίους δελέαζε με χρήματα και ακριβά δώρα»

    Το θύμα, κατέθεσε πως πήγε στο σπίτι του Νίκου Γεωργιάδη τρεις φορές με διαφορετική σύνθεση παρέας. Σε άλλο σημείο της κατάθεσής του φαίνεται πως τα αγόρια στο σπίτι του πρώην συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν περισσότερα από δύο.

    «Ο Νικ μπήκε σε όλα τα δωμάτια, όπου άλλα αγόρια του παρείχαν σεξουαλικές υπηρεσίες. Το επόμενο πρωινό ο Νικ πλήρωσε στον καθένα μας 400 μολδαβικά λεβ και πήγαμε σπίτι».
    Βίντεο από το σπίτι του Γεωργιάδη

    Η Αστυνομία κατά τη διάρκεια των ερευνών προχώρησε στη φυσική παρακολούθηση των υπόπτων, ανάμεσά τους φυσικά ήταν και ο Νίκος Γεωργιάδης, στου οποίου το σπίτι τοποθετήθηκαν κάμερες και παγιδεύτηκε και το τηλέφωνό του. Από την παρακολούθηση, επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες πως ο Έλληνας «Νικ» είχε σχέσεις με ανήλικους, τους οποίους δελέαζε με χρήματα και ακριβά δώρα.
    .............................

    «Με βίασε όταν κοιμόμουν»

    Ο Μίσα δήλωσε επίσημα στους δημοσιογράφους πως ο Γεωργιάδης τον βίασε την ώρα που κοιμόταν.

    «Πήγα να του κάνω μασάζ, αυτό είχαμε συμφωνήσει, και με βίασε ενώ κοιμόμουν», είπε επί λέξη.

    Όπως επεσήμανε η Όλγα Σιέκλεϊ -μια από τις δημοσιογράφους, που έκανε τις αποκαλύψεις για το κύκλωμα παιδοφιλίας και τον Νίκο Γεωργιάδη– ο Μίσα της είπε πως πήρε 75 ευρώ για να περάσει μια νύχτα με τον Γεωργιάδη.

    Ακόμα δύο ανήλικοι, Μαξίμ Εβτόντιεφ 15 ετών και Μιχαήλ Μπιντιακ 16 ετών
    Σύμφωνα τη δικογραφία που είχε σχηματιστεί στη Μολδαβία, γίνεται αναφορά σε παιδί 15 ετών, το οποίο είχε επιλέξει ο Γεωργιάδης για τις ερωτικές του επαφές και δεν έχει ταυτοποιηθεί από τις Αρχές, τον Μαξίμ από την Υπερδνειστερία (σ.σ. περιοχή της Μολδαβίας που διακήρυξε την ανεξαρτησία της από τη Μολδαβία στις 2 Σεπτεμβρίου του 1990) αλλά και για ακόμα έναν 16χρονο Μολδαβό, τον Μιχαήλ.

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ

    https://www.youtube.com/watch?v=3Fska0GvumM

    ΑπάντησηΔιαγραφή