Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ HOT-SPOT ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!


Ραγδαίες είναι οι εκελίξεις στο προσφυγικό ζήτημα τις τελευταίες ώρες, το οποίο γνωρίζει «μέρες του 2015», καθώς οι ροές κάθε μέρα αυξάνονται.....


Μετά τη συνάντηση χθες Χρυσοχοίδη - Περιφερειαρχών, όπου συμφωνήθηκε η διασπορά και η ισοκατανομή προσφύγων σε όλη τη χώρα, σήμερα το πρωί η Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας, με το έγγραφο που δημοσιεύουμε, ζητά από τα αστυνομικά τμήματα και τους αστυνομικούς σταθμούς του νομού να υποβάλουν μέχρι αύριο το πρωί στις 10 καταστάσεις των ξενοδοχείων της περιοχής τους.

Από το έγγραφο προκύπτει ότι η διασπορά δεν θα αφορά πλέον μόνο την ισοκατανομή μεταξύ των περιφερειών της χώρας, αλλά και την ανάλογη κατανομή τους σε κέντρα φιλοξενίας (hot spot) μεταξύ των περιφερειακών ενοτήτων (νομούς) σε κάθε περιφέρεια, επομένως κατά πάσα βεβαιότητα και στη Φωκίδα.



5 σχόλια:

  1. Ειναι πολυ μεγαλη η μπιζνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΡΕ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΟΥΜΠΙΤΟΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΧΑΜΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΥΠΗΤΕΡΗ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ Ε ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ....ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΟΥΜΠΙΤΗ ΣΑΣ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ...ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ.
    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΩΡΕ? ΣΗΚΩΣΑΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ?
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΥΡΙΤΕΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ"ΕΛΛΑΣ -ΕΛΛΗΝΩΝ -ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ" ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ" ΤΗΣ "ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΤΑΞΙΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ " ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΙΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ...Ε ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ...
    Α ...ΞΕΧΑΣΑ ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΚΑΒΑΤΖΑ ΤΩΝ 30 ΔΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ .... "ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΟΡΙΤΕΣ " ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕΕΕΕΕ...ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΜΟΛΙΣ ΤΑ "ΣΚΟΥΠΙΣΕΤΕ" ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΡΑΞΕΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΜΠΗΞΙΑ?
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.lesvospost.com/2019/09/hot-spot.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να χρησιμοποιηθεί και το Γηροκομείο της Άμφισσας μπας και σωθεί από την καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή