Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Ο δρόμος για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού από Αράχωβα

Είμαστε έτοιμοι.
Ο δρόμος για το χιονοδρομικό μας. Αντιολισθητικός τάπητας και διαγραμμίσεις. 
Αναβαθμίζουμε με έργα υποδομών τα δυνατά μας σημεία.....

Φανή Παπαθωμά - Αντιπεριφέρεια Βοιωτίας




7 σχόλια:

  1. Ο δρόμος για το χιονοδρομικό ΣΑΣ;; Ποιο χιονοδρομικό ΣΑΣ;; Ούτε τα Κελλάρια σας ανήκουν, ούτε φυσικά και η Φτερόλακα.Το μόνο που ΣΑΣ ανήκει είναι η βραχοτσουλήθρα στον Δρακοκάρκαρη και το φτηνοπουστηρλίκι των χρεωκοπημένων πελατών των καταγωγείων ΣΑΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Λίγος σεβασμός στις γειτονικές Κωμοπόλεις που πραγματικά ανήκουν τα χιονοδρομικά κέντρα, δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ 3 ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ.ΟΜΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΒΟΙΩΤΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗΝΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΑΡΚΕΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ!!!{ΕΙΔΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟ}...

      Διαγραφή
  2. Σωστά, μόνο που το χειρίζονται με επαγγελματισμό κάτι που δεν τους ανήκει τυπικά αλλά ουσιαστικά είναι δικό τους και έχουν έσοδα. Δεν μας έγινε μάθημα τόσα χρόνια και έχουμε απαξιώσει κάτι που μας ανήκει. Ας μη διαμαρτυρόμαστε αφού κάποιοι είναι περισσότερο δραστήριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ μίσος για την Αράχωβα!
    Δείτε τα χάλια σας πρώτα και μετά μιληστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή την εικόνα με τις 3 φωτογραφίες με την κίτρινη διαγράμμιση λόγω ομίχλης στον Παρνασσό, για να φαίνονται τα όρια του οδοστρώματος, πότε σκοπεύει να εφαρμόσει η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας η άλλος αρμόδιος φορέας, απο Μπράλο μέχρι διασταύρωση Δαμάστας?
    Οσοι βρεθούν νυχτερινές ιδίως ώρες, τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο και όχι μόνο, θα καταλάβουν τι εννοώ!. Ο Θεός να βάλει το χέρι του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ-ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ. ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΣΟΥΒΑΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ! ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ,ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή