Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Ναυμαχία Μαρινάκη-Καμμένου στον Αδάμαντα της Μήλου

Έπειτα από το ρεπορτάζ του zougla.gr σχετικά με το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε στο λιμάνι του Αδάμαντα της Μήλου με την επίθεση με γιαούρτια ανθρώπων του περιβάλλοντος του Βαγγέλη Μαρινάκη στο σκάφος του Πάνου Καμμένου, και τον τραυματισμό της συζύγου του Έλενας Τζούλη, άνθρωποι από το περιβάλλον της επικοινώνησαν με το zougla.gr και μας μετέφεραν τα γεγονότα.....

Σύμφωνα με όσα μας είπαν, ο Πάνος Καμμένος, η σύζυγος του και τα δυο ανήλικα τέκνα τους δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση στο λιμάνι της Μήλου τα ξημερώματα της Παρασκευής από 10 μπράβους του Μαρινάκη, παρουσία του ιδίου και υπό τις εντολές και τις επευφημίες του.
Αναφέρουν συγκεκριμένα:
«Περί τις 02.30 και ενώ ο κύριος Καμμένος βρισκόταν με την οικογένεια του εντός του σκάφους που ήταν αραγμένο στο λιμάνι της Μήλου και ενώ λίγα μέτρα μακριά από αυτό ήταν αραγμένα τρία σκάφη του Βαγγέλη Μαρινάκη στα οποία επέβαινε ο ίδιος με 10 τουλάχιστον μπράβους, 4 μπράβοι του Μαρινάκη πέταξαν γιαούρτια και παγωτά στην πρύμνη του σκάφους, βιντεοσκοπώντας τα κατορθώματα τους, προκειμένου αμέσως μετά να τα αναρτήσουν σε δικά τους μέσα, ελεγχόμενα από τον Μαρινάκη, παρουσιάζοντας την επίθεση των μπράβων του ως δήθεν επίθεση κατοίκων της Μήλου.
Αυτό άλλωστε το δήλωσε ο ίδιος ο Μαρινάκης παρουσία του λιμενάρχη και των λιμενικών, λέγοντας επί λέξει «πώς μπορείτε να το αποδείξετε, εγώ θα πω ότι βγήκαν και τα πέταξαν οργισμένοι Μηλιώτες, και ο Καμμένος από αύριο θα παίζει πρώτη είδηση στα Μέσα μου».
Αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε απρόκλητα και ενώ τα δυο ανήλικα παιδιά του, ηλικίας 7 και 13 ετών, ξύπνησαν τρομαγμένα και κλαίγοντας, ο Πάνος Καμμένος ειδοποίησε το Λιμενικό και μέσω του 100 την αστυνομία, οι οποίοι προσήλθαν αμέσως στο σημείο.
Στη συνέχεια, και μετά την παρουσία του λιμενικού και της αστυνομίας, ο Μαρινάκης εξήλθε από το σκάφος του παρουσία 10 περίπου μπράβων και με την παρουσία τόσο του λιμενάρχη Μήλου όσο και πολλών λιμενικών, άρχισε να απειλεί τον κύριο Καμμένο λέγοντας του «ακόμα δεν έχεις δει τίποτα από εμένα, αυτή ήταν μόνο η αρχή».
Την ίδια στιγμή, μπράβος του κατάφερε σοβαρότατη  κάκωση στον αριστερό βραχίοντα της συζύγου του Καμμένου, Έλενας Τζούλη, προκαλώντας της εκτεταμένους μώλωπες και πετώντας το κινητό της στη θάλασσα, παρουσία των λιμενικών και του λιμενάρχη και καθυβρίζοντας και την ίδια.
Ο δε Μαρινάκης απευθύνθηκε και σε εκείνη λέγοντας της «τώρα πια δεν έχεις καμία προστασία από κανέναν και τίποτα. Κανείς δεν μπορεί να σε προστατέψει».
Δύο λιμενικοί διακόμισαν την κυρία Τζούλη στο Ιατρικό Κέντρο Μήλου όπου εξετάστηκε και της χορηγήθηκε ιατρική βεβαίωση, πιστοποιώντας μεγάλους και εκτεταμένους μώλωπες σε ολόκληρο τον αριστερό της βραχίονα, ενώ η ίδια ζήτησε και τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.
Στη συνέχεια υπεβλήθησαν μηνύσεις τόσο από τον κύριο Καμμένο όσο και από την κυρία Τζούλη για όλες τις σοβαρότατες παράνομες πράξεις των ανωτέρω εμπλεκομένων και η δικογραφία διαβιβάζεται σήμερα στην εισαγγελία Σύρου».
Εάν όλα αυτά αληθεύουν, το ερώτημα είναι πολύ συγκεκριμένο. Γιατί οι λιμενικοί δεν συνέλαβαν εκείνη τη στιγμή τους μπράβους που χτύπησαν την Έλενα Τζούλη προκάλώντας της κακώσεις και της πέταξαν, μπροστά τους, το κινητό της τηλέφωνο στη θάλασσα; 
archive.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου