Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Η ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΙΒΑΚΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΏΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

«Η είδηση της κοίμησης του μακαριστού Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικολάου μας προκάλεσε βαθιά λύπη.......

Ο αείμνηστος ιεράρχης υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι της νεότερης ιστορίας της Φθιώτιδας με τις προσευχές του και τις διαρκείς μάχες του για 23 χρόνια.
Ο Μακαριστός Μητροπολίτης Νικόλαος με το κοινωνικό και φιλανθρωπικό του έργο, το διαρκές ενδιαφέρον του για το μέλλον του τόπου μας και τη σημαντική θεολογική του κατάρτιση θα αποτελεί για πάντα ένα φωτεινό παράδειγμα πεφωτισμένου ιεράρχη κατέχοντας ξεχωριστή θέση ως πνευματικός πατέρας στις καρδιές όλων εκείνων που τον γνώρισαν και συμπορεύτηκαν μαζί του. Η φιλανθρωπική του δράση και το κοινωνικό του έργο ας αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο, που διανύει η χώρα μας. 
Εμείς όλοι κρατάμε μέσα στην ψυχή μας, σαν μοναδικό φυλαχτό, πολύτιμο και αναντικατάστατο,  την ηρεμία του, την πραότητά του, την ανυπόκριτη ευγένεια και την αγάπη του, που με όλους τους τρόπους εξέφραζε. Η εικόνα του στη σκέψη μας  και στη μνήμη μας, μόνο ευλογία μπορεί να μας φέρει.
Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό»
 Η ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ 
ΣΤΙΒΑΚΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου