Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

"ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ"


Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Φωκίδας στην οποία εκφράζαμε την δικαιολογημένη ανησυχία μας για τα τμήματα του Γεωπονικού στην Άμφισσα με αφορμή την παράταση στην υποβολή των μηχανογραφικών για να εξεταστεί,....
όπως είπε η ίδια η νέα υπουργός Παιδείας κ. Κεραμέως,, αν υπάρχουν αδυναμίες στα νέα τμήματα, έσπευσε να απαντήσει ο νέος βουλευτής Φωκίδας παραποιώντας την επιχειρηματολογία μας. 
Παρόλα αυτά είμαστε ικανοποιημένοι
1)                        γιατί όπως φαίνεται δεν θα αφαιρεθεί από το μηχανογραφικό 2019 το τμήμα του Γεωπονικού στην Άμφισσα που ιδρύθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τον Ηλ. Κωστοπαναγιώτου.

2)                       Έχοντας υπόψιν την ανακοίνωσή του κ. Μπούγα ένα χρόνο πριν, στην οποία ανέφερε: «..το θετικό είναι ότι το τμήμα του ΤΕΙ θα παραμείνει.., επειδή πέφτει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δίχως ευτυχώς να προλάβει να ολοκληρώσει τις καταστροφικές παρεμβάσεις της στην Παιδεία..» (1 Αυγούστου 2018) όπου ο στόχος του ίδιου ήταν απλώς η διατήρηση του θνησιγενούς ΤΕΙ ενώ με «τον καταστροφικό ΣΥΡΙΖΑ» η Φωκίδα βρέθηκε με δύο Παν/κά τμήματα και το Ινστιτούτο Διεθνούς Εκπαίδευσης και με δεδομένο ότι η ΝΔ στη Βουλή καταψήφισε τα Παν/κά τμήματα, θεωρούμε θετική την αλλαγή στάσης του κ. Μπούγα και την στήριξη αυτού του  έργου του ΣΥΡΙΖΑ και του Ηλ. Κωστοπαναγιώτου.

Μιλώντας «περί ευθύνης και ανευθυνότητας» περιμένουμε και τη λειτουργία από την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά 2020-2021 του δεύτερου τμήματος του Γεωπονικού (Τμήμα Πολιτισμού και Αγροτικού Τουρισμού) καθώς και τη λειτουργία του Ινστιτούτου Διεθνούς Εκπαίδευσης .

Εμείς είμαστε εδώ!

18/7/2019

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Φωκίδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου