Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Ο Άδωνις θεωρεί τον ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνο για το θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη (video)

Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες να προσπαθεί να περάσει το προφίλ ενός πιο ήπιου πολιτικού, αλλά φαίνεται ότι δεν μπορεί να συγκρατηθεί άλλο....
Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ.,. Άδωνις Γεωργιάδης, παρέα με τον έτερο αστέρα υποψήφιο του κόμματος, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, είπε ότι θεωρεί υπεύθυνο τον ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη.
Στο θέμα αναφέρθηκε αρχικά ο Κ. Μπογδάνος που θυμήθηκε την απόλυσή του από τον ΣΚΑΪ και την άμεση πρόσκληση που δέχθηκε από τον Θέμο Αναστασιάδη να συμμετάσχει στον ραδιοφωνικό σταθμό που ετοίμαζε εκείνο το διάστημα. Είπε μάλιστα ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά και ο Θέμος Αναστασιάδης δέχθηκαν «ελεεινό πόλεμο» από τον ΣΥΡΙΖΑ.
 
Ο Άδωνις Γεωργιάδης πήρε τη σκυτάλη λέγοντας ότι ο Θ. Αναστασιάδης «κυνηγήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ με τρόπο που λίγοι άνθρωποι μπορεί να έχουν κυνηγηθεί σε αυτή τη ζωή. Πιστεύω ότι για το θάνατό του ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Εννοώ ψυχολογικά τον επιβάρυνε τόσο πολύ, του δημιούργησε τόσο φόβο τέτοιο ψυχικό φόρτο από αυτό το ανηλεές κυνηγητό που στο τέλος ο άνθρωπος έσκασε»

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου