Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΧΡ. ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ


Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Θέλω ολόψυχα να σας ευχαριστήσω για την συμπαράσταση και την στήριξή σας για μια ακόμη φορά. .....
Αποτελεί αυτό για μένα και την οικογένειά μου μέγιστη τιμή και οδηγό, όλα αυτά τα χρόνια, στην ενασχόλησή μου με τα κοινά, τον τόπο και το Δαδί.
Μαζί με τους άξιους συνεργάτες μου στην Κοινότητα Αμφίκλειας αλλά και με τη νεοεκλεγείσα, άξια Δήμαρχό μας, Αθανασία Στιβακτή, θα διαφυλάξουμε την ενότητα στον τόπο μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό.
Θέλω σε αυτή την τελευταία στροφή της πορείας μου στην τοπική αυτοδιοίκηση να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Σε αυτή τη μεγάλη πορεία που ξεκίνησε το 1990, δεν ήμουν ποτέ μόνος και τώρα σας καλώ: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να ανεβάσουμε τον τόπο και το χωριό μας πιο ψηλά, εκεί που αξίζουν πραγματικά να βρίσκονται.
Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συγγενείς, τους φίλους μου, την Ντέπυ, την Στέφη και την Εριέττα για την αγάπη, την ανοχή και τη βοήθειά τους όλα αυτά τα χρόνια.

Λουκάς Χρήστου Σκλαβούνος
Νεοκλεγείς Πρόεδρος Κοινότητας Αμφίκλειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου