Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019

Ευχαριστίες από τον νεοεκλεγέντα Δημοτικό Σύμβουλο Βαγγέλη Κούσουλα


Αγαπητοί συνδημότες και αγαπητές συνδημότισσες του ιστορικού Δήμου Δελφών.
Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες εσάς ....
που με την ψήφο σας και την αγάπη σας με τιμήσατε στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 και με αναδείξατε για πρώτη φορά δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Δελφών.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω δημόσια τον επικεφαλή του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης» κ.Πανάγιωτη Ταγκάλη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου ώστε να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, καθώς επίσης και τους συνυποψηφίους μου εκλεγμένους και μη γιατί γνώρισα ωραίους και εκλεκτούς ανθρώπους με όραμα για ένα καλύτερο μέλλον για όλον το Δήμο.
Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ την πρώτη νέα γυναίκα πρόεδρο της κοινότητας Πολυδρόσου κ.Έφη Τοπάλη και τους νέους κοινοτικούς συμβούλους για την εκλογή τους. Προσβλέπω στην άριστη συνεργασία που θα έχουμε μαζί και την βοήθεια μου στην αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων που αφορούν το χωριό μας. 
Κλείνοντας να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους συγγενείς μου για την στήριξη τους και την ηθική συμπαράσταση.
Με εκτίμηση
Βαγγέλης Κουσουλας
Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Δελφών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.