Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019

Το "τραίνο της ιστορίας" σε μια μοναδική εκδρομή ( Φωτο & Βιντεο)


Την ιστορική γέφυρα του Γοργοποτάμου πέρασε χθες το "τραίνο της ιστορίας" σε μια μοναδική εκδρομή συλλογής εμπειριών, εικόνων και γνώσεων που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικος σύλλογος Μπράλου. .....
Ελπίζουμε να διοργανωθούν κι άλλες παρόμοιες εκδρομές για να μη χαθεί αυτό το ιστορικό πέρασμα της παλαιάς χάραξης και να συνεχίσει να συντηρείται σωστά η γραμμή αλλά και για να κρατάμε πάντα τη μνήμη ζωντανή!
Simos Michaloglou
Το τραίνο που ξεκίνησε από την Αθήνα και μέσω της νέας χάραξης (σήραγγα Καλλίδρομου) έφτασε στο ΣΣ Λειανοκλαδίου. Από εκεί κατευθύνθηκε στην ιστορική διαδρομή για Μπράλο με στάσεις και ξεναγήσεις σε Γοργοπόταμο, Τραχίνα, Ασωπό, Ελευθεροχώρι, πέρασε από τη μοναδική γέφυρα της "Παπαδιάς", 340 μέτρα μήκος περίπου και 50 μέτρα ύψος, Σήραγγα Μπράλου κ.α.
Ακολούθησε ολιγόωρη επίσκεψη στην Αμφίκλεια και μέσω Τιθορέας έφθασε το βράδυ στην Αθήνα στον κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό (Σταθμό Λαρίσης).
Δείτε Βιντεο από Simos Michaloglou και φωτοΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.