Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Ανοιχτή Ευχαριστήρια Επιστολή του νέου Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Δελφών Θανάση Αδαμάκου .


Αγαπητές συνδημότισσες & αγαπητοί συνδημότες
     Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες & όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας και με αναδείξατε Δημοτικό Σύμβουλο του ιστορικού μας Δήμου Δελφών.....

     Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους συνδημότες μου της Δ.Ε. Παρνασσού και ειδικότερα τους συγχωριανούς μου Σουβαλιώτες που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου υπερψηφίζοντάς με για μία ακόμη φορά.
     Η ψήφος αυτή δεν είναι μόνο η μέγιστη τιμή προς το πρόσωπό μου, εκ μέρους όσων με εψήφισαν, αλλά είναι και η μέγιστη υποχρέωση που αναλαμβάνω πλέον απέναντι στο σύνολο των συνδημοτών μου τους οποίους και καλούμαι να υπηρετήσω χωρίς διακρίσεις.
    Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να είμαι η φωνή όλων σας στο Δημοτικό Συμβούλιο και με σοβαρότητα και εποικοδομητικό λόγο έχοντας ως στόχο πάντα τη σύνθεση, τη συναίνεση και τη συνεργασία θα επιδιώξω να συμβάλω μαζί με τους άξιους συμβούλους της παράταξής μας, αλλά και των άλλων παρατάξεων, στην πρόοδο και αναγεννητική πορεία του Δήμου μας γενικότερα, αλλά και των χωριών μας.
    Τέλος , με την ευκαιρία αυτών των ευχαριστιών, θέλω να συγχαρώ και δημοσίως τους νεοεκλεγέντες Προέδρους & Συμβούλους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Παρνασσού και να τους διαβεβαιώσω ότι θα επιδιώξω άριστη συνεργασία μαζί τους ώστε να υπερασπισθούμε από κοινού τα συμφέροντα των χωριών μας .
    Σας ευχαριστώ & πάλι όλες και όλους σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου