Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Περιοδεία της Αριστερής Παρέμβασης στην Λιβαδειά .


Κλιμάκιο της «Αριστερής Παρέμβασης στη Στερεά Ελλάδα» αποτελούμενο από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Βοιωτίας έκανε περιοδεία χθες,...
Πέμπτη 16/5, στις υπηρεσίες του Δήμου Λεβαδέων, στην Δ.Ο.Υ., στη Δ.Ε.Υ.Α.Λ., στη Δ.Ε.Η. καθώς και στις υπηρεσίες της Π.Ε. Βοιωτίας.
Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι συζήτησαν με τους εργαζομένους αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο στο εργασιακό τους πεδίο όσο και στην καθημερινή τους ζωή. Σ’ αυτές τις συζητήσεις τονίστηκε η ανάγκη για ένα αναβαθμισμένο εργατικό κίνημα το οποίο θα αγωνιστεί για σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους, για συλλογικές συμβάσεις εργασίας κ.ά.. Ένα εργατικό κίνημα το οποίο θα παλέψει και θα ανακτήσει όλα όσα του «πήραν» την προηγούμενη περίοδο οι μνημονιακές κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ.ΕΛΛ. και ΝΔ – ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝ.ΑΛ.). Ένα εργατικό κίνημα, ρωμαλέο και μαχητικό, το οποίο θα έρθει σε ρήξη με τις μνημονιακές επιταγές της Ε.Ε. που πρόθυμα υπηρετούν όλες οι κυβερνήσεις μέχρι τώρα και οδηγούν στη φτωχοποίηση της εργατικής τάξης.
Ως «Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά Ελλάδα» θεωρούμε ότι η «διαχείριση της φτώχειας» δεν χωράει τον κόσμο της εργασίας και του καθημερινού μόχθου. Πρέπει να ξαναπάρουμε θέση μάχης γιατί δεν μπορούμε να αφήσουμε να κυριαρχήσει ο κοινωνικός κανιβαλισμός, ο «ρεαλισμός» της πολιτικής τους που πετάει στο περιθώριο της φτώχειας και της έλλειψης προοπτικής το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας και τη νεολαία. Γιατί χρωστάμε στις μέλλουσες γενιές, αλλά και σε όσους αγωνίστηκαν πριν από εμάς, για έναν κόσμο ελπίδας.
Το ψηφοδέλτιο της «Αριστερής Παρέμβασης στη Στερεά Ελλάδα» για τη Βοιωτία αποτελείται από τους/ τις:
BΑΦΕΙΑΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΓΡΥΠΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΚΟΛΛΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΟΥΝΟΥΚΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΝΤΟΒΟΛΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
ΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ
ΡΟΔΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΣΕΦΕΡΛΗ – ΦΡΑΝΤΖΗ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΧΟΝΔΡΟΥ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου