Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019

O Δημήτρης Αναγνωστάκης και οι συνεργάτες του επισκέφτηκαν Υπηρεσίες της Περιφέρειας, Φορείς και Συλλόγους της Φθιώτιδας


Την Τρίτη 16 Απριλίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης επισκέφτηκε τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Φορείς και Συλλόγους της Φθιώτιδας.....

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης συναντήθηκε με τον Σύλλογο Γονέων με τρία παιδιά Φθιώτιδας, όπου συζήτησε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για το δημογραφικό και τις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν τα σύγχρονα ζευγάρια. Ο κ. Αναγνωστάκης άκουσε τους προβληματισμούς των μελών του Συλλόγου προσθέτοντας ότι ο πυλώνας για την αειφορία της Περιφέρειας και του τόπου είναι το Ανθρώπινο Δυναμικό.
Έπειτα επισκέφτηκε διαδοχικά τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (κτίριο πρώην ΜΕΡΥΠ), τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Περιφέρειας, όπως και τα Γραφεία της Περιφέρειας στην πλατεία Ελευθερίας. Εκεί συνομίλησε με τους υπαλλήλους για το σημαντικό τους έργο. Μάλιστα ο προϊστάμενος του τμήματος Εργαστηρίων των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παπασταμάτης Ζήσης δώρισε στον κ. Αναγνωστάκη ένα αντίτυπο από το βιβλίο του με θέμα “Εκτέλεση-Επίβλεψη ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ” .
Επίσης επισκέφτηκε τον σύλλογο Συνταξιούχων ΙΚΑ, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα του συλλόγου και δήλωσε τη διάθεσή του για συνεχή επικοινωνία και συνεργασία.
Τέλος ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και οι συνεργάτες του επισκέφτηκαν τη ΔΕΥΑΛ, τον ΔΕΔΔΗΕ και τη ΔΕΗ. Στη ΔΕΥΑΛ συναντήθηκε με τον Διευθυντή κ. Θεοδωρακόπουλο Γιάννη, όπου συζήτησε για το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και ΔΕΥΑ, με σκοπό την ανάπτυξη του τόπου, των επιχειρήσεων, και της υποστήριξης του Πρωτογενή Τομέα.
Στον ΔΕΔΔΗΕ και στη ΔΕΗ, επισκέφτηκε τους εργαζομένους και συζήτησε με τους Διευθυντές των υπηρεσιών. Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης θα συνεχίσει την Τετάρτη 16 Απριλίου 2019 το πρωί την περιοδεία του στη Φθιώτιδα σε Σπερχειάδα και Μακρακώμη, όπως επίσης θα επισκεφτεί και τον Φορέα διαχείρισης Οίτης στα Λουτρά Υπάτης.
Το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.