Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Ανακηρύχθηκε η κ.Μαριάννα Βαρδινογιάννη Επίτιμη Διδάκτορας της Ιατρικής!!!


Δεν εκλέχθηκε τελικά η κ.Μπακογιάννη Γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης, αλλά
Ανακηρύχθηκε η κ.Μαριάννα Βαρδινογιάννη Επίτιμη Διδάκτορας της Ιατρικής!!!.....

Δεν με τρομάζει τόσο αυτή η εκτρωματική μάσκα της υπερφίαλης αλαζονείας
Όσο με τρομάζει αυτή η δουλικότητα στο βλέμμα, αυτή η υποτακτικότητα στο κορμί των Ταγών της Ιατρικής, των Πανεπιστημιακών καθηγητών, μπροστά στην εξουσία και στο χρήμα.
Αυτή τη στάση ζωής διδάσκουν στους φοιτητές τους
Από αυτούς εξαρτάται το μέλλον των νέων γιατρών..
Θα μου πείτε, ότι εδώ είχαμε και επίσημη συμμετοχή-πρόσκληση των ριαλιτοπερσόνων σε πανεπιστημιακές ημερίδες!
Αυτή είναι η κατάντια του Ελληνικού Καθηγητικού Κατεστημένου.
Που διαρρηγνύει τα ιμάτιά του και ξεσηκώνεται για τα φοιτητικά Στέκια, ως κέντρα ανομίας, που κλείνει το Πανεπιστήμιο για να μην μπουν φοιτητές του Ρουβίκωνα, που απαγορεύει εκδηλώσεις για πολιτικούς κρατούμενους.
Αλλά "γλείφει" το χέρι του ισχυρού.
Ναι, αλλά και Διδάκτορας της Ιατρικής;;;
Τι ντροπιαστικό γι'αυτούς, που φόρεσαν την πανεπιστημιακή τήβεννο, που έφτυσαν αίμα για να δώσουν τον όρκο του Ιπποκράτη..

Aleka Zorbala

11 σχόλια:

  1. Η Φρειδερίκη ωχριά μπροστά στις πουτάνες των σύγχρονων κροίσσων πού για να γεμίζουν τον χρόνο του ξοδιάζουν ελάχιστα από αυτά πού κλέβουν οι σύζυγοί τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ? ΠΡΙΝ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗ ΧΟΛΗ ΣΑΣ ΝΑ ΒΟΥΤΑΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....

      https://www.pagenews.gr/2018/06/23/ellada/marianna-bardinogianni-i-zoi-san-paramythi-kai-to-terastio-ergo/

      Διαγραφή
    2. Πώς να τις ξέρω τις εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες που βοηθάνε με την ψυχή τους,αφού δεν τρέχει η κάμερα από πίσω τους.Αυτές που προσφέρουν γεύματα στις ενορίες που περιθάλπτουν πρόσφυγες τις εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού τις γιατρούς χωρίς σύνορα στην Αφρική και τόσες άλλες χωρίς όφελος και δημοσιότητα.

      Διαγραφή
    3. Εσυ σε ποσους ανθρωπους προσφερες φαγητο;

      Διαγραφή
  2. Όταν η πολιτεία αδυνατεί να προσφέρει σωστή υγεία και γενικά κοινωνικές παροχές,τότε τον λόγο έχουν οι ευεργέτες ,καλοπροαίρετοι μερικές φορές,αλλά κατά κανόνα αλαζόνες και πάντα προσβλέποντας σε ανταλλάγματα από τις κυβερνήσεις.Διαχρονικά αν το δούμε και το ψάξουμε σε βάθος η ιστορία μας είναι γεμάτη από τέτοια φαινόμενα.
    Μία άλλη εκδοχή της φιλανθρωπίας είναι όπως βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση τις διαφημίσεις των πολυεθνικών του τύπου,πάρτε δύο απορρυπαντικά ή μία συσκευασία αναψυκτικών και το 1 ευρώ θα πάει στο τάδε ίδρυμα.Αναλογίζεστε τι προωθητική πονηρή ενέργεια είναι?Γνωρίζετε ότι η απόδοση των ευρώ εκπίπτει από την εφορία και όλο αυτό όχι μόνο δεν κοστίζει τίποτα στις εταιρείες αλλά αυξάνει τις πωλήσεις τους και το κέρδος τους?Υποκρισία μεγάλη από τη μεριά των δήθεν ευεργετών. ΄Ισως το μόνο που απομένει η βοήθεια σε κάποιους ανήμπορους πράγματι ,αλλά όχι και να κάνουμε αγάλματα στους αλαζόνες.
    Π.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΕΣΥ Π.Κ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΒΛΕΠΩ . ΓΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ. Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΡΕΣ ΜΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ. ΜΙΑ.....ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ..ΜΑΤΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι περισσότερες πλούσιες έχουν άλλοθι για την απόκτηση του πλούτου τους και δεν χρειάζεται να προβάλλονται δημόσια,κρύβουν καλά τις πομπές τους.Η παραπάνω οικογένεια όμως έχει ξεφύγει φαίνεται στις αρπαχτές και κάνει επαγγελματική δουλειά.
      Π.Κ.

      Διαγραφή
  4. Μεγάλοι ευεργέτες πάντα οι Βαρδινογιάννηδες.Οκτώβριος 2013 πρόσφεραν καύσιμα για να γίνει η παρέλαση. Εδώ ο κόσμος καίγονταν οι παρελάσεις μας έλειπαν. Βέβαια μερικούς μήνες πρίν είχε χαριστεί από την τότε κυβέρνηση πρόστιμο 240 εκ.στη motor oil.Ταυτόχρονα είχε δοθεί δωρεάν και άδεια στο STAR tv συμφερόντων της οικογένειας .Έτσι λειτουργεί το σύστημα .Δούνε λαβείν. Ευτυχώς το μόνο καλό είναι ότι σώθηκαν μερικά παιδάκια. Θα πει όμως κάποιος με τις ευκολίες και τα χρήματα που τους χάρισαν πόσα κρατικά νοσοκομεία θα φτιάχναμε.Αλλά τι ψάχνω τώρα μπα σε καλό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπας σε καλο σου! Εσυ ποσα παιδακια εχεις σωσει; Ποσους απορους ανθρωπους εχεις στηριξει οικονομικα; Σε ποσους αστεγους εχεις προσφερει μια ζεστη γωνια του σπιτιου σου;

      Διαγραφή
  5. ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ...ΠΑΡΕΛΑΣΗ...ΑΦΡΙΚΗ....ΕΝΟΡΙΕΣ .. ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΑΛΙ .. ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ? ΕΔΩ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ . ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ? ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ. ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΟΚΡΑΤΟΣ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ? ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ. ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΑΝ ΤΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ? ΡΕ Η ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ . ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ....

    https://www.pagenews.gr/2018/06/23/ellada/marianna-bardinogianni-i-zoi-san-paramythi-kai-to-terastio-ergo/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΝΕ

    ΚΑΙ ΛΑΒΕΙΝ,Η ΣΥΝΑΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή