Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Σε δημοπρασία ο χώρος στάθμευσης βαρέων οχημάτων Άμφισσας


Σε δημοπρασία την 1η Απριλίου 2019 τίθεται από το Δήμο μας το έργο της διαμόρφωσης του χώρου στάθμευσης βαρέων οχημάτων στην Άμφισσα.....
Ο χώρος στάθμευσης θα δημιουργηθεί σε οικόπεδο που παραχωρήθηκε στο Δήμο Δελφών από την ΕΛΜΙΝ ΒΩΞΙΤΕΣ, έκτασης περίπου 13,5 περίπου στρεμμάτων επί της Εθνικής Οδού Άμφισσας- Λαμίας, έναντι του Κ.Τ.Ε.Ο. της Π.Ε. Φωκίδας.
Ο χώρος αυτός θα έχει τη δυνατότητα υποδοχής σχεδόν εκατό βαρέων οχημάτων (φορτηγών, λεωφορείων, κλπ) στα οποία θα προσφέρει ένα σύγχρονο και νόμιμο χώρο υποδοχής με υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας.
Με τον τρόπο αυτό σχεδιάζουμε να λύσουμε τόσο το πρόβλημα υπερφόρτωσης της πόλης από βαρέα οχήματα μέσα στο στενό ρυμοτομικό της σχέδιο, όσο και το πρόβλημα ασφαλούς φύλαξης και στάθμευσης των οχημάτων αυτών προς όφελος των αντίστοιχων επαγγελματιών.
Πρόκειται για ένα έργο που το σχεδιάσαμε εκ του μηδενός, το ωριμάσαμε, και το εντάξαμε μέσα στο 2018 σε χρηματοδότηση από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων με τη μεσολάβηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Ιδιαίτερη μνεία οφείλουμε και στους μελετητές Νίκο Παπαδημητρίου και Θανάση Παναγιωτόπουλο που αφιλοκερδώς συνέδραμαν στην ολοκλήρωση της μελέτης.                                             
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου