Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Λαογραφικός – Ιστορικός Σύλλογος Πολυδρόσου Νέος Χρόνος – Νέο Δ.Σ. – Νέα Αρχή


Του  Αλέξανδρου Ι. Βαλάσκα                        1η Ιανουαρίου 2019
 Το περασμένο Σάββατο 29 Δεκ. το απόγευμα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυδρόσου συνήλθαν σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη του Λαογραφικού - Ιστορικού Συλλόγου Πολυδρόσου και εξέλεξαν το νέο Διοικητικό Συμβουλιο του Συλλόγου για τα επόμενα τρία (3) χρόνια (2019-2022)......

Αν και για τα πληθυσμιακά δεδομένα της Πολυδρόσου, κυρίως σε νέους ανθρώπους αλλά και επαγγελματίες στον τουριστικό τομέα, η συμμετοχή των συγχωριανών μας στη Γ.Σ. δεν ήταν η προσδοκώμενη, εν τούτοις, με τη συμμετοχή των πραγματικά ενεργών και αγωνιούντων για την πορεία του Συλλόγου μελών, επετεύχθει η απαραίτητη απαρτία για τη Γ.Σ. και την εκλογή του νέου Δ.Σ. δίνοντας έτσι τη δυνατότητα για μια νέα αρχή στο Σύλλογο ώστε να συνεχίσει να προσφέρει στα πολιτισμικά και πολιτιστικά δρώμενα του χωριού μας.
Τα νεοεκλεγέντα μέλη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου κατά σειρά προτίμησης των ψηφισάντων μελών είναι:

Τακτικά μέλη Δ.Σ.

1. Βαλάσκας Αλέξανδρος

2. Ρούμελης Παναγιώτης

3. Παπαθανασίου Χρήστος

4. Τοπάλη Ευθυμία

5. Μουλαρά Δήμητρα

6. Θάνος Ι. Ευστάθιος

7. Πιπέρα Μαρία

Αναπληρωματικά μέλη για το Δ.Σ

1. Ρίζου Βιολέτα

2. Γιούργου – Κούσουλα Δέσποινα


Εξελεγκτική επιτροπή 

1. Βελέντζα Βαρβάρα

2. Κυρίτσης Λουκάς

Αναπληρωματικά μέλη Ε.Ε

1. Βέλλιου Κωνσταντίνα

2. Θάνος Α. Ευστάθιος

Προσωπικά ως ο πρώτος, από ιδρύσεως, και επί εξαετία διατελέσας Πρόεδρος αυτού Συλλόγου αλλά και ως πλειονοψηφήσαν μέλος στο νεοεκλεγέν Δ.Σ., αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσω πρώτα  όλους όσους από τους συγχωριανούς μας – μέλη του Συλλόγου προσήλθαν και συμμετείχαν στη Γ.Σ. και ψήφησαν για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.
Να ευχαριστήσω επίσης όλους τους συνυποψηφίους μου για την προθυμία τους να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. αλλά και να τους συγχαρώ για την εκλογή τους .
Ιδιαίτερες όμως ευχαριστίες οφείλω σε όλους εκείνους, σχεδόν το σύνολο των ψηφισάντων μελών, που με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς προτιμήσεως  αλλά και που με επιφόρτισαν με την ευθύνη του εγγυητή της εύρυθμης λειτουργίας του νέου Δ.Σ. και της περαιτέρω πορείας του Συλλόγου.
Υπόσχομαι να μη τους διαψεύσω αφού και η εκπεφρασμένη, άλλωστε, ενώπιών τους, κατά τη Γ.Σ., πρόθεσή μου είναι να βοηθήσω στο έργο του Συλλόγου συμμετέχοντας στο νέο Δ.Σ. ακόμη και από τη θέση του  απλού μέλους.  
Τελειώνοντας  θέλω να ευχηθώ βαθιά μέσα από την καρδιά μου, σε όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ. και της Ε.Ε., στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου και σε όλους τους συγχωριανούς μας:
                                ΄΄ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ΄΄
       ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΧΑΡΑ & ΕΙΡΗΝΗ
       Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ  ΠΟΥ   ΑΝΕΤΕΙΛΕ  ΣΗΜΕΡΑ.

Σημείωση του διαχειριστή του blog: Για την συγκεκριμένη δημοσίευση δεν θα δημοσιευθούν ανώνυμα και εκτός θέματος σχόλια. Δεν τα έχει ανάγκη ο πολύπαθος σύλλογος του Λαογραφικού στο νέο του ξεκίνημα.

4 σχόλια:

  1. Καλή και δημιουργική θητεία.
    Καλή Χρονιά.
    Ν.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ . ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.2 Ιανουαρίου 2019 στις 8:09 π.μ.

    Κατ αρχήν θερμά συγχαρητήρια και χρόνια πολλά στα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ του Λαογραφικού Συλλόγου Πολυδρόσου τα οποία επωμίζονται την πράγματι βαριά ευθύνη επαναλειτουργίας του και επαναδραστηριοποίησής του μετά από παθογένειες και εν τέλει ουσιαστική αδράνεια 3 ετών.
    Πρόκειται για αξιόλογους , πανάξιους και δοκιμασμένους συμπατριώτες μας , στον επαγγελματικό τομέα, , αλλά και στον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό που τους διακρίνει η άδολη αγάπη τους για το χωριό και την πρόοδό του και μόνο , χωρίς να επιζητούν μάλιστα Δημοτικά η Πολιτικά οφίτσια.
    Όλα τα παραπάνω συνηγορούν στο να μπορούν να αποφασίζουν και να λειτουργούν ενωτικά , εύρυθμα και μόνο συλλογικά για το καλό και την προβολή της όμορφης Σουβάλας μας , χωρίς να έχουν την ανάγκη αυτοχριζόμενων εγγυητών .
    Την δύναμή τους αντλούν και θα αντλούν από την ενεργό και αμέριστη συμπαράσταση όσων συμμετείχαμε τόσο στην Συνέλευση του Λαογραφικού Συλλόγου τον Νοέμβριο , όπου κατέβηκε μάλιστα πρόταση για διάλυσή του και κάποιοι από εμάς επιμείναμε και καλά κάναμε για μια δεύτερη ευκαιρία , αλλά και όλων εκείνων που βρεθήκαμε στη προχθεσινή Συνέλευση του Σαββάτου στην οποία και έγινε η εκλογή του νέου Δ.Σ.
    Τέλος θα παρακαλούσα τον Κο Διαχειριστή , αν και εκείνος συμφωνεί , να προηγούνται οι αναρτήσεις με τις επίσημες ανακοινώσεις των Συλλόγων της Πολυδρόσου και να ακολουθεί η παράθεση τυχόν προσωπικών απόψεων όποιου το επιθυμεί .

    Γ.Θ (Κ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή ο Γ.Θ.(Κ) αναφέρθηκε στον διαχειριστή του blog να ενημερώσω και δεν θα επανέλθω εκτός και αν προκληθώ.
    1ον. Καμία ανακοίνωση με e-mail για δημοσίευση σχετικά με τον Λαογραφικό δεν έλαβα. Προφορικά με ενημέρωσε ο κ. Παπαθανασίου να αναδημοσιεύσω την ανακοίνωση που δημοσίευσε ο Λαογραφικός. Τονίζω ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ μέσω τηλεφώνου.
    2ον. Για δημοσίευση έλαβα άρθρο του κ. Βαλάσκα επώνυμο, αλλά και όπως πληροφορήθηκα από τον Γ.Θ. (Κ), ήταν και αυτός που έλαβε τους περισσότερους ψήφους. Συνεπώς έως την συγκρότηση του ΔΣ του Συλλόγου αυτός είναι ο επίσημος εκπρόσωπος του Λαογραφικού.
    3ον. Ας αφήσουμε τέλος τα εκλεγέντα μέλη να εκπληρώσουν το σκοπό για τον οποίο εκλέχθηκαν.
    Χρήστος Μουτσιανάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή