Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Σάββατο του Λαζάρου, 27 Απριλίου. .....

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Συγγνώμη Παναγιωτόπουλου με αμφίβολα αποτελέσματα

Ανεβαίνει επικίνδυνα το πολιτικό θερμόμετρο στον χώρο της τοπικής Νέας Δημοκρατίας όπως προκύπτει από ανάρτηση του Δημάρχου δελφών, κ. Αθ. Παναγιωτόπουλου, στη σελίδα του Δήμου σε κοινωνικό δίκτυο.....

Η αφορμή, όπως προκύπτει ξεκάθαρα, είναι προηγούμενη ανάρτηση, η οποία αναπαράχθηκε και από το σύνολο του τοπικού τύπου, ηλεκτρονικού και εντύπου, και πιο συγκεκριμένα η απάντηση προς τον κ. Ταγκαλή για το τουριστικό περίπτερο του σκάστρου της Άμφισσας.
Το AmfissaFace είχε κάνει από τότε λόγο για μετατροπή της αντίθεσης σε πολιτική, στηριζόμενο σε δύο εδάφια ένα εκ των οποίων το ένα ανέφερε επί λέξει: “Ειλικρινά αναρωτιέμαι ποια άποψη έχουν επ’ αυτού ο πρόεδρος και κάποια στελέχη της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, που εμφανώς και με μεγάλη σπουδή έχουν επιδοθεί στη συγκρότηση συνδυασμού για τον κ. Ταγκαλή.” Αυτή ακριβώς η πρόταση -ερώτημα- του κ. Παναγιωτόπουλου φαίνεται ότι ενόχλησε τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δελφών, κ. Αρ. Δεδούση, και αν και δεν υπήρξε κάποια δημόσια παρέμβαση ήρθε απάντηση. Απάντηση που αναρτήθηκε μάλιστα στη σελίδα του Δήμου Δελφών.
Απάντηση που αν και δόθηκε για να λύει παρεξηγήσεις, ενδεχομένως τελικά να περιπλέξει τα πράγματα. Και αυτό διότι η διευκρίνηση προς τον κ. Δεδούση επαναλαμβάνει, και μάλιστα με πιο ξεκάθαρο τρόπο, ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος στην επίμαχη φράση εννοεί τον πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ. Και αυτό πιθανότατα δεν θα μείνει αναπάντητο από τον πρόεδρο τη ΝΕ τη ΝΔ, από τη στιγμή μάλιστα που δεν έμεινε αναπάντητο από τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ (κ. Δεδούση) ο οποίος δεν θιγόταν.
Όλη αυτή η κατάσταση, αν και η απάντηση είχε αρχικά σαν στόχο να χτυπήσει τον κ. Ταγκαλή, στην ενδοπαραταξιακή ουσιαστικά κόντρα για τον Δήμο Δελφών -και οι δύο, Παναγιωτόπουλος και Ταγκαλής, προέρχονται από τον χώρο της ΝΔ, μπορεί στο τέλος να αποδειχθεί μπούμερανγκ για τον κ. Παναγιωτόπουλο εάν δεν πέσουν οι τόνοι. Διότι εάν τελικά η κόντρα ενταθεί η ΝΔ θα στηρίξει τον κ. Ταγκαλή αφού του έχει δώσει το χρήσμα, έστω και ανεπίσημα ακόμη, για τον Δήμο Δελφών, σε μία προσπάθεια που θα έχει σαν ορίζοντα όχι τις αυτοδιοικητικές αλλά τις εθνικές εκλογές εκεί που θα πρέπει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να είναι ενωμένο και να αφήσει στην άκρη προσωπικές φιλοδοξίες.
Το κείμενο που ανήρτησε, λοιπόν, σήμερα στη σελίδα του Δήμου Δελφών ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρει: “Σχετικά με πρόσφατη ανακοίνωση μου στην παρούσα σελίδα, οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Αργύρη Δεδούση, ο οποίος εξέλαβε εσφαλμένα μια αναφορά μου. Προφανώς δεν αναφέρθηκα σε αυτόν (ως πρωτοστάτη της συγκρότησης συνδυασμου για τον Παναγιώτη Ταγκαλη), αλλά στον πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Δ. Ανεξάρτητα αν με τον Αργύρη Δεδούση συμφωνούμε ή διαφωνούμε, του αναγνωρίζω το ήθος και την ακεραιότητα και σαφώς (επαναλαμβάνω) δεν αναφερομουνα σε αυτόν. Θανάσης Παναγιωτόπουλος Δήμαρχος Δελφών”.
Και επειδή δεν φταίει για όλα ο κ. Παναγιωτόπουλος, και μόνο το γεγονός του προσωπικού διαχωρισμού ενός στελέχους, του κ. Δεδούση δηλαδή ο οποίος ενοχλήθηκε προσωπικά, όπως προκύπτει, από την ανάρτηση του δημάρχου Δελφών, σε σχέση με το κόμμα στο οποίο ανήκει, δείχνει τουλάχιστον εσωτερικές διεργασίες, αν όχι αψημαχίες, στον συγκεκριμένο χώρο.
amfissaface.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου