ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ

Σε εκτέλεση της ομόφωνης απόφασης των μελών του Λαογραφικού Συλλόγου που ελήφθη κατά την τελευταία Τακτική Γ.Σ. τους την 25η Αυγούστου ε.ε. και λόγω της παραίτησης του Προέδρου και μελών του Δ.Σ. οι οποίες εγένοντο αποδεκτές από το σώμα,.....

                                        σ υ γ κ α λ ε ί τ α ι   
σύμφωνα και με το Καταστατικό του Συλλόγου Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 11η Νοεμβρίου και ώρα 11:00 στην αίθουσα της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Πολυδρόσου με μοναδικό θέμα Ημερησίας Διατάξεως:
  • Διενέργεια αρχαιρεσιών για ανάδειξη  νέου Δ.Σ. του Συλλόγου .
   Καλούνται τα ενεργά (ταμειακώς τακτοποιημένα) και μη ενεργά (παλαιά) μέλη του Συλλόγου , ως και κάθε συγχωριανός μας που ενδιαφέρεται πραγματικά για την ύπαρξη και τη συνέχιση της δραστηριοποίησης του Συλλόγου στο χωριό μας , να προσέλθουν στη Γ. Σ . επιβεβαιώνοντας έτσι εμπράκτως το ενδιαφέρον τους , να θέσουν είτε οι ίδιοι υποψηφιότητα για την εκλογή τους στο νέο Δ.Σ. είτε δια της ψήφου των να εκλέξουν τα νέα μέλη του εκ των λοιπών μελών που θα εκδηλώσουν την επιθυμία για την εκλογή τους .
   Αυτονόητη θα πρέπει να θεωρείται η δυνατότητα υποβολής, την ίδια ημέρα, αίτησης για εγγραφή ως μέλους του Συλλόγου κάθε συγχωριανού μας και συμπατριώτη μας που πληροί της εκ του Καταστατικού προϋποθέσεις.  
                             Για τη Γ.Σ. της 25ης Αυγούστου 2018   
             Η Γραμματέας                                                   Ο Πρόεδρος

 Παπαλιάκου - Πάντου Ευθυμία                           Μολιώτης Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
Το ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.