Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Γ’ Εθνική: Η καλύτερη 11άδα του 4ου ομίλου

Το liganews.gr και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την 6η αγωνιστική.....
Προπονητής – Νίκος Κόκκινος (Φωκικός): Από εκεί που δεν είχε νίκες, η ομάδα από την Άμφισσα έχει καταφέρει να κερδίσει δύο σερί αγωνιστικές. Εξαιρετική προσπάθεια από τον Νίκο Κόκκινο.
Τερματοφύλακας – Γιακουμής (Ολυμπιακός Βόλου): Άπιαστος ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων», μιας και έβγαλε δύο σίγουρα γκολ. Έβαλε και εκείνος ένα… λιθαράκι στο να φύγει η ομάδα με τον βαθμό από το στάδιο του Βόλου.
Αμυντικός – Ζιώγας (Φωκικός): Το μηδέν κρατήθηκε στην άμυνα, με τον εν λόγω παίκτη να συμβάλει σημαντικά.
Αμυντικός – Πετράκης (Οικονόμος Τσαριτσάνης): Μπήκε σαν αλλαγή, σκόραρε κιόλας, στην ήττα της ομάδας του κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων.
Αμυντικός – Παπαδόπουλος Θ. (Νίκη Βόλου): Ένας από τους πιο καλούς φουλ μπακ της Γ’ Εθνικής, με αρκετά ανεβοκατεβάσματα και σέντρες στην αντίπαλη περιοχή, κάτι που έκανε και στο «classico».
Αμυντικός – Κουρέλης (Φωκικός): Έδωσε βοήθειες στην άμυνα, με το μηδέν να διατηρείται μέχρι τέλους.
Μέσος – Κατσαμάγκας (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας): Πέτυχε τέρμα στο 2-2 κόντρα στον Πιερικό.
Μέσος – Κυριακόπουλος (Φωκικός): Ήταν ο σκόρερ στο 2-0 επί του Θησέα Αγριάς.
Μέσος – Τεντουλούρης (Απόλλων Μακρυχωρίου): Με τα δυο του γκολ ενάντια στον Αστέρα Ιτέας, για άλλη μια φορά ο Τεντολούρης δίνει σημαντικές λύσεις στον Απόλλωνα.
Επιθετικός – Κόκκινος (ΑΟ Σελλάνων): Έβαλε το δεύτερο γκολ των Καρδιτσιωτών, ενώ είναι ένας αρκετά χρήσιμος παίκτης για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.
Επιθετικός – Λέντας (ΑΟ Στυλίδας): Τρία γκολ στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, εκεί όπου ο ΑΟ Στυλίς επικράτησε με 4-3.
Επιθετικός – Κακκάβας (Αστέρας Ιτέας): Έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, μιας και το τέρμα του στα τελευταία λεπτά χάρισε την ισοπαλία στο Αστέρι της Ιτέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου