Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Άρχισε η προετοιμασία για τον Αμφισσαϊκό

Πολλά νέα πρόσωπα, αλλά και πολλές ελπίδες για μια αξιόλογη πορεία άρχισε χθες στο προπονητικό κέντρο AMFISSAIKOS ARENA τη προετοιμασία του ο Αμφισσαϊκός. Με νέο προπονητή τον Αχ. Μανέτα οι ποδοσφαιριστές του Αμφισσαϊκού..... είχαν την ευκαιρία να πατήσουν για πρώτη φορά τα νέα γήπεδα που θα χρησιμοποιούν φέτος και αφού άκουσαν τις οδηγίες του προπονητή τους άρχισαν τα βάσανα εντός αγωνιστικού χώρου.
Παρόντες ήταν 26 ποδοσφαιριστές, μαζί με παιδιά που ανέβηκαν από την ακαδημία του Αμφισσαϊκού και θα προπονούνται μαζί με την αντρική ομάδα. Ο Αμφισσαϊκός θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες 3-4 ακόμη μεταγραφές για να κλείσει το φετινό του ρόστερ.
Οι στόχοι της ομάδας όπως ειπώθηκαν στην ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές από τον προπονητή Αχ.Μανέτα, το Γενικό Αρχηγό Φάνη Αγγέλου και το Τεχνικό Διευθυντή Θωμά Αναγνωστόπουλο μια αξιόλογη πορεία στο Πρωτάθλημα και ότι καλύτερο προκύψει.... 
Τα κλεισμένα φιλικά προετοιμασίας είναι με τον Απόλλων Δελφών 15 Σεπτεμβρίου και Ησαϊα Δεσφίνας στις 19 Σεπτεμβρίου.
Παράλληλα το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε και η ακαδημία ποδοσφαίρου του Αμφισσαϊκού στο AMFISSAIKOS ARENA με τη προσέλευση των παιδιών να ξεπερνά κάθε προσδοκία, αφού το γήπεδο γέμισε από νεαρούς ποδοσφαιριστές. 
Κοντά τους και οι γονείς οι οποίοι παρακολουθούσαν τη προπόνηση καθόλη τη διάρκειά της.
alt

alt

Από την έναρξη των Ακαδημιών του Αμφισσαϊκού.
alt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου