ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018

"Πανσέληνο στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Nikea Guitar Ensemble στις 26 Αυγούστου."

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού, στο Αίθριο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, από τις 22.30 ως τις 23.30  την Κυριακή 26 Αυγούστου, θα εμφανισθεί το Κιθαριστικό Σύνολο Νίκαιας (Nikea Guitar Ensemble) του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας -Αγ. Ι. Ρέντη. ...

ΤNikea Guitar Ensemble, είναι ένα από τα τρία Κιθαριστικά Σύνολα του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών και το πιο διάσημο μουσικό σύνολο της Ελλάδας. Στην συναυλία της Κυριακής, θα μας ταξιδέψει στη «Μαγεία της κιθάρας» με έργα γνωστών κλασικών συνθετών. 
Υπεύθυνος Διδασκαλίας και Καλλιτεχνικής Επιμέλειας του Συνόλου είναι ο καταξιωμένος Κιθαριστής Αντώνης Μυτακίδης. 
Σολίστ είναι οι: Στέλιος Γκόλγκαρης (Πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών), Γιώργος Γκόλγκαρης (Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων) & Ηλίας Διαμαντάκης (Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής). 
Συμμετέχουν ακόμη οι πολυβραβευμένοι νέοι κιθαριστές, Δημήτρης Σταυρόπουλος και Δανάη Τζούμπα.
Η είσοδος στις εκδηλώσεις του Μουσείου, είναι ελεύθερη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.