Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Προς τους κατοίκους της Κοινότητας Πολυδρόσου

Το Σάββατο το πρωί 4 Αυγούστου επισκέφτηκε την Κοινότητά μας ο κ. Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τους Μηχανικούς κ. Π. Λαγγουράνη  και Δ. Τρικούζα .....
Τον υποδέχτηκαν στην κεντρική πλατεία και παρακάθησαν μαζί του η κ. Ανδρεοπούλου και ο σύζυγός της, ο κ. Βαγγέλης Κούσουλας και ο Αντιδήμαρχος κ. Πανάγου Βασίλειος.
Πληροφορηθήκαμε ότι ο σκοπός της επίσκεψής του ήταν να εξετάσει θέματα ύδρευσης της Κοινότητας και αξιοποίησης των χώρων που περιβάλλουν το γήπεδο.
Για την επίσκεψη αυτή δεν ενημερώθηκε και δεν προσκλήθηκε τόσο ο Πρόεδρος της Κοινότητας, όσο και ο τοπικός Δημοτικός Σύμβουλος ούτε κανένα από τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου. Αν και συμπτωματικά βρίσκονταν όλοι την ίδια ώρα στην πλατεία, δεν κλήθηκαν να συμμετάσχουν στη συζήτηση για τα θέματα αυτά που αφορούν την Πολύδροσο. Ίσως να μην γνώριζαν τα της Πολυδρόσου και τα γνώριζαν καλύτερα οι ξένοι! Ακόμη και εκ των υστέρων δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από τον κ. Αντιδήμαρχο για το τι συζητήθηκε και τι αποφασίστηκε!
Καταγγέλλουμε και θεωρούμε απαράδεκτη τη συμπεριφορά του κ. Δημάρχου. Δεν προσβάλλει μόνο τους αιρετούς εκπροσώπους της Κοινότητας, πάνω από όλα προσβάλλει τους ίδιους τους κατοίκους της Πολυδρόσου. Παρόμοια γεγονότα έχουν συμβεί και στο παρελθόν. Την απρεπή αυτή συμπεριφορά την συνηθίζει ο κ. Δήμαρχος, να περνάει από την Πολύδροσο χωρίς να συναντά κατοίκους, επιχειρηματίες και φορείς για να μιλήσει μαζί τους και να ακούσει τα προβλήματά τους. Ας αξιολογήσουν οι Σουβαλιώτες τη στάση του.
Εμείς, παρά τη συμπεριφορά αυτή, ευχόμαστε ο κ. Δήμαρχος τώρα στο τέλος της θητείας του να κάνει κάτι καλό για την Πολύδροσο.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Δελφών                                         Ο Πρόεδρος
           της Δ.Ε. Παρνασσού                                               της Τ.Κ. Πολυδρόσου

       ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΜΟΛΙΩΤΗΣ                                           ΑΡΓΥΡΗΣ Γ. ΜΟΥΛΑΡΑΣ

17 σχόλια:

  1. Βρέθηκε λύση στην εγκατάλειψη του χωριού μας. Επιτέλους !Θα το αναλάβει χωρίς εκλογες ο Διαγόρας! Αφού ολα για αυτόν δουλεύουν!
    Μόνο ας προσέξουμε μήπως όλη αυτή η επιλεκτική μεταχείριση φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα και περάσουν πάλι μερικά χρόνια λήθαργου.
    Καμία ανακοίνωση του συλλόγου ,του προέδρου ,ή άλλου μέλους δεν είδαμε να ξέρουμε τη θέση τους.
    Άσε που κατάφεραν τους εκλεγμένους απόντες τόσα χρόνια να τους δικαιώσουν και να ξεπλύνουν την απραξία τους.
    Συντοπίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ9 Αυγούστου 2018 στις 2:52 π.μ.

    Εγω σαν αντιπρόεδρος του ΔΙΑΓΟΡΑ αναπλήρωσα τον πρόεδρο της ομαδας και ο Δήμαρχος με ενημέρωσε για τον φωτισμό του γηπέδου που πρόκειται να γίνει και παρόν ήταν και ο Αντιδήμαρχος ο κ. Παναγου. Εγω σαν αντιπρόεδρος κατέθεσα τις απόψεις μου για το γήπεδο και μετά αποχώρησα από την κουβέντα γιατί τα αλλά θέματα δεν με αφορούσαν’’Ομως προσωπικά θελω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για την υπόσχεση του για ένα όνειρο που γίνετε πραγματικότητα και αυτό ειναι ο φωτισμός στο γήπεδο που αφορά όλους τους κατοίκους του χωριού.Που αυτή η προσπάθεια την έχει κανει το Δ.Σ του Α.Σ ΔΙΑΓΟΡΑ. Τωρα αν κάποιοι ενοχλήθηκαν και έχουν αντίρρηση πρόβλημα τους. Εγω προσωπικά θα δίνω αγώνες για το καλό του χωριού μου όπως δίνουν και τα παιδιά της ομάδας του χωριού μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαίως πολύ σωστά,ένα άκρως απαραίτητο έργο και άμεσης προτεραιότητας για το χωριό.Τόσοι νυχτερινοί αγώνες θα γίνονται ειδικά το χειμώνα όταν ο Διαγόρας παίζει στην Ευρώπη .Αφού λοιπόν φτιαχτεί ο φωτισμός,ας στρωθούν οι δρόμοι,να επισκευαστεί η παιδική χαρά,αλλαχτούν οι κάδοι,γίνει το παρκινγκ,ο βιολογικός,το νερό του Πλατάνου,να αξιοποιηθεί και διαμορφωθεί η Αλεγούσα κ,α.Εάν περισσέψουν χρήματα,, ,,πρώτα όμως ο φωτισμός ,πρώτα τα απαραίτητα!

      Διαγραφή
  3. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα στο χωριό μας, κι όχι μόνο , το εγώ..... Πρέπει από το εγώ να πάμε στο εμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΟΛΟ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΑ ΤΟΥ. Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ; ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΛΠ. ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;;;; ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε χαιρετώ επώνυμε ευχαριστημένε. Που δε βλέπεις κανένα πολιτικό αλισβερίσι

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ,ΤΟΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΑΞΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.

      Διαγραφή
  5. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ ΕΣΕΙΣ ΛΥΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΠΗΡΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.ΓΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.ΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράφεις με κεφαλαία εδώ και γράφεις και στο FB με κεφαλαία όποτε φανερώθηκες. Χα χα ντυπ για ντυπ

      Διαγραφή
  6. Και άλλοι σύλλογοι διεκδίκησαν τους υποσχέθηκαν πλήρωσαν για εκδηλώσεις αλλά ο Δήμος δεν τους κάλυψε ποτέ. Είναι τα γνωστά κανάλια και επικοινωνιακά τερτίπια. Ας μη κοροϊδευόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ9 Αυγούστου 2018 στις 10:06 π.μ.

    Αγαπητοί φίλοι ανώνυμοι αφήστε τις κακίες και ζήστε την ζωή σας όμορφα και απολαύστε την κάθε μέρα που περναει με χαμόγελο με τις οικογένειες σας με τους φίλου σας με τους χωριανούς σας με οτι ωραίο μας έχει δώσει ο θεός και αφήστε τις κακίες.Το έχετε καταλάβει οτι η ζωή ειναι ωραια αλλά με ωραίες πράξεις και βοήθεια ο ένας στον άλλον. Ας παραδειγματιστούμε όλοι μας με τις πρόσφατες φωτιές που πόσοι συνάνθρωποι μας κάηκαν ζωντανοί και πόσες οικογένειες καταστράφηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ,ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ!

      Διαγραφή
  8. Λέτε σαν θα γίνει το έργο. Έχει τάξει έργα ο Θανάσης.....αλλά έμειναν στα λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια Κε Κούσουλα. Διαπιστώνουμε ότι από τότε που έγινες πολιτικός παράγοντας στο Νομό , γιατί αν δεν κάνω λάθος εκλέχτηκες στη Νομαρχιακή της Ν.Δ Φωκίδας, έχεις δημόσια και επώνυμα , ήρεμο και συνετό λόγο. Και παλι μπράβο !
    Τώρα όσον αφορά τις φωτιές και την τραγική μοίρα εκατοντάδων συνανθρώπων μας ( που σημειώνουμε ότι μπήκαν (?) την μαύρη Δευτέρα 23 Ιουλίου παραμονή της επετείου αποκατάστασης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα και απαλλαγής της από τη χούντα των Συνταγματαρχών ) στις οποίες αναφέρεσαι στο πράγματι ωραίο σχολιό σου, η γνώμη σου είναι ότι φταίει ή δεν φταίει ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ , όπως λέει ο Πρόεδρός σας ? Και κάτι άλλο . Θα βγούμε ή δεν θα βγούμε από τα μνημόνια στις 21 Αυγούστου ? Τι λές ?

    Και πάλι συγχαρητήρια και ευχαριστώ πολύ

    Άλλος Συντοπίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το θέμα δεν είναι αν θα βγούμε απ' τα μνημόνια , είναι γιατί βγήκε στο κουρμπέτι ο Διαγόρας και έχασε την ουδετερότητα του. Ποιός πήρε την ευθύνη και με τι διαδικασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΠΙΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΣ 12.44? Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ...ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ 12.44 ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΑΚΙΜΙΑΣΑΝΕ
    ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΣΤΟΧΟ ΤΩΡΑ ΒΑΛΑΝΕ
    ΤΑΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΩ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.

    ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΡΓΥΡΗ, ΜΕΓΑ ΚΡΙΜΑ, ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΣ
    ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ
    ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΣ' ΤΟ ΒΑΘΥ ΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ.

    ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΒΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΗΔΕΣ
    ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΒΡΕ ΜΠΑΓΑΣΗΔΕΣ
    ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΛΙΣ ΤΑΜΑΘΕ ΤΑ ΞΑΚΟΥΣΤΑ ΤΑ ΝΕΑ
    ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΚΑΚΟΚΟΦΑΝΗΚΕ ΣΤΗ ΜΑΚΡΙΝΗ ΚΟΡΕΑ
    ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ Σ' ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΟΡΦΩΘΟΥΝΕ
    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ
    ΣΤΟ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝΕ.

    ΠΗΔΗΚΟΥΛΑΣ--ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΞΑΚΟΥΣΤΟΥ ΣΑΛΤΑΠΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή