Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: Πραγματικότητα ο νέος φωτισμός των Δελφών


Ολοκληρώθηκε και λειτούργησε  κατά την περίοδο των γιορτών το έργο του φωτισμού των κεντρικών δρόμων των Δελφών, .....
παρέμβαση η οποία άφησε ήδη τις πρώτες ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής. Ειδικότερα, στους κεντρικούς δρόμους Παύλου και Φρειδερίκης - Απόλλωνος - Δ.Φράγκου πραγματοποιήθηκε αντικατάσταση των παλαιών φωτιστικών σωμάτων και του εορταστικού διακόσμου με την τοποθέτηση 52 νέων φωτιστικών ελβετικής προέλευσης, υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας τύπου Led καθώς και 70 εορταστικών φωτοδιακόσμων σε όλο τον οικισμό.


Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο της "Καλλικρατικής" περίοδου της Αυτοδιοίκησης στους Δελφούς.  Το ποσό της επένδυσης ανήλθε στις 73.000 ευρώ και προήλθε από ιδίους πόρους του Δήμου μας, ενώ το έργο υλοποιήθηκε κατόπιν διαγωνισμού. Επιπλέον, έχει ήδη ενισχυθεί ο φωτισμός και σε γειτονιές των Δελφών, όπως Αλσύλλιο Αγ. Νικολάου - Περιοχή Σχολικών Κτιρίων- θέση Πηγαδούλια - Περιοχή Ξενοδοχείου Αμαλία- Κατηφόρια οδού Οσίου Λουκά κ.α.Και αυτή η πρωτοβουλία στον αστικό χώρο των Δελφών εντάσσεται στο σχέδιο ποιοτικής αναβάθμισης της τουριστικής εικόνας, της αισθητικής βελτίωσης και της βιώσιμης λειτουργίας της καθημερινότητας στην πόλη. Ανάλογες παρεμβάσεις σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχιστούν στο προσεχές διάστημα.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.