Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

«Μαντάμ Σουσού» του Δημήτρη Ψαθά


Της Δήμητρας Μουλαρά
Πριν μερικές μέρες παρακολούθησα με το γιο μου τη θεατρική παράσταση «Μαντάμ Σουσού» του Δημήτρη Ψαθά που παίζεται στο θέατρο Παλλάς.......
Είχαμε παρακολουθήσει και στο παρελθόν μια παράσταση σε αυτό το μαγικό θεατρικό χώρο και περιμέναμε πως θα ήταν εντυπωσιακό. Αυτό όμως που είδαμε ήταν ανώτερο της όποιας εκτίμησής μας.


Οι ερμηνείες ήταν εξαιρετικές με άφθονο και συνεχές γέλιο. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου (Μαντάμ Σουσού) έχει το στυλ της Σουσούς που θυμόμαστε από την αγαπημένη παλιά σειρά κι οι γλωσσικές της «γνώσεις» τραντάζουν την κυριολεξία το θέατρο από τα γέλια. Οι δύο σύζυγοί της Κώστας Κόκλας (Παναγιωτάκης) και  Άλκης Κούρκουλος (Μηνάς Καντακουζηνός) έχουν το ανάλογο ύφος του απλού ιχθυοπώλη που αγαπά τις παραξενιές της γυναίκας του και του γοητευτικού αριστοκράτη που απλά εκμεταλλεύεται τους πάντες προς όφελός του.
Τα σκηνικά ήταν κάτι παραπάνω από καταπληκτικά. Πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε με το πόσο γρήγορα άλλαζαν, το πόσο πλούσια ήταν και το πόσο αληθινά έμοιαζαν.
Μια παράσταση με ζωντανή μουσική και φυσικά όσα τραγούδια ακούσαμε ήταν επίσης ζωντανά. Δεν ήταν τίποτα ηχογραφημένο!!
Όποιος αποφασίσει να δει αυτή τη παράσταση είναι σίγουρο πως θα περάσει υπέροχα, θα γελάσει, θα ξεχαστεί και θα μαγευτεί. Παράσταση και θεατρική παραγωγή που ξεχωρίζει!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου