Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Ο. ΑΜΦΙΣΣΑΣ - ΓΡΑΒΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

Τεράστια ταλαιπωρία περίμενε τους οδηγούς των αυτοκινήτων που διέρχονταν την Ε.Ο. Άμφισσας- Γραβιάς ΄προχθές το απόγευμα.....

Κοντά 2,5 ώρες τα αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα στο ύψος της Γραβιάς, καθώς ο δρόμος δεν είχε καθαριστεί από τα χιόνια σε όλο το πλάτος του και η κυκλοφορία πραγματοποιούταν μόνο από το ένα ρεύμα εναλλάξ.
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του AmfissaPress, το ύψος του χιονιού δεν ήταν τόσο ώστε να επηρεάζει τη κίνηση των αυτοκινήτων και όλη η ταλαιπωρία οφείλεται στην αδράνεια της Περιφέρειας να καθαρίσει το δρόμο σε όλο το πλάτος του, λόγω έλλειψης εκχιονιστικών οχημάτων στο σημείο εκείνο.

1 σχόλιο:

  1. Πάλι η Περιφέρεια . Πάλι αυτός ο "άρχοντας". Διάβασα πως η Περιφέρεια έχει κατασκευάσει θερμαινόμενα πεζοδρόμια στο Καρπενήσι !!!!!Δεν λέω . Καλό . Αλλά από κει και πέρα , άφησε τα άλλα χωριά , πόλεις και Κοινότητες να "κουρεύονται" .
    Στον δρόμο που οδηγεί από την Πολύδροσο στο Χιονοδρομικό , υπάρχουν ευάριθμα κατεστραμμένα τμήματα .Υπάρχουν πάμπολλες λακκούβες, κι όμως η Περιφέρεια (η οποία περιορίζεται στην δική της περιφέρεια ,την οποία φροντίζει και περιποιείται) έστρωσε το καλοκαίρι ένα τμήμα 20Χ3 μ με τσιμέντο . Κανείς δεν κατάλαβε τον λόγο . Μπορούν στελέχη της Περιφέρειας στην Άμφισσα να μας διαφωτίσουν για την σκοπιμότητα της επίστρωσης με τσιμέντο , το οποίο έτσι κι αλλιώς θα διαρραγεί μετά τα πρώτα χιόνια ? Μπορεί επίσης να μας εξηγήσει γιατί δεν μερίμνησε για την επιδιόρθωση του οδοστρώματος στο τμήμα από Γουναρέϊκα έως το Φυλάκιο της Πυροσβεστικής ? Αλήθεια ας μας εξηγήσουν ορισμένοι ευαίσθητοι και εύθικτοι εργαζόμενοι στην Άμφισσα γιατί έχουν εγκαταλείψει την Πολύδροσο ? Υπάρχει σκοπιμότητα , που έχει να κάνει με τα"κουκιά" ? Η απλώς είναι αδρανείς , ανήμποροι και θεσιθάλποντες (!) ?
    Α συγγνώμη .Βάλανε και μερικά μέτρα μπάρες σε μια στροφή !!!!!
    Μη ξεχάσουμε και την εναργή άμεση επέμβαση για τον εκχιονισμό της περιοχής ( Θα πουν πολλές, βέβαια, δικαιολογίες)
    Καλές Γιορτές
    ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΚΕΦΑΛΟΥΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή