Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ - Με φιλοδωρήματα δεν μας ξεγελάτε, ντροπή σε εσάς που χρόνια κυβερνάτε


ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Συλλόγου μας ΤΡΙΤΗ 5/12 στις 11πμ στο Εργατικό Κέντρο
«Με φιλοδωρήματα  δεν μας ξεγελάτε, ντροπή σε εσάς που χρόνια κυβερνάτε»....

   Συνάδελφοι,
   Ακόμη και τα παράνομα παρακρατηθέντα, δηλαδή τα κλεμμένα υπέρ ΕΟΠΥΥ, που μας επέστρεψαν, ακόμη και αυτά είναι λειψά. Με πρόχειρους υπολογισμούς επέστρεψαν μόνο το 35%-45%. Ακόμη και αυτά ήτανε πολιτική απόφαση της κυβέρνησης και όχι των δικαστηρίων, κάτω από τη συνεχή πίεση και τους συνεχείς αγώνες της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα (ΣΕΑ) των Ομοσπονδιών των συνταξιούχων.
  Μας «πετάξανε» 315 εκατ., ενώ μόνο το 2010-2017 μας έκλεψαν 50 δις ενώ  την τριετία ‘19-‘21 θα μας κλέψουν άλλα 8,2 δίς !!!
   Ο μόνος δρόμος που μας μένει είναι, αυτός της αντίστασής μας, της οργάνωσης των αγώνων μας.   Όλοι την Τρίτη 5/12 11 πμ στο Εργατικό Κέντρο
   Διεκδικούμε τα Δώρα μας και ότι άλλο μας έχει αφαιρεθεί. Δεν χαρίζουμε τίποτα, είναι πληρωμένα από εμάς και δεν τα χρωστάμε σε κανένα δανειστή. Καταγγέλλουμε τις νέες περικοπές του κρατικού προϋπολογισμού, τις νέες περικοπές του  ΕΚΑΣ, στις συντάξεις χηρείας, της προσωπικής διαφοράς και του αυτόματου κόφτη.
    Αυτά τα προβλήματα να μην τους επιτρέψουμε να τα κουκουλώσουν με τα κοινωνικά μερίσματα, επιδόματα. Δεν δουλέψαμε σε όλη μας την ζωή για να πάρουμε στο τέλος προνοιακά βοηθήματα.
Αυτές τις ημέρες συζητιέται στη Βουλή η 3η αξιολόγηση και είναι πολύ πιθανή η επίσπευση νέων σε βάρος μας μέτρων. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου