Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ! Ο Ηλίας Παναγιώταρος στη γιορτή της ...Πακιστανικής Πρεσβείας !!! (βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το απόγευμα της Δευτέρας ένα βίντεο από εκδήλωση της Πρεσβείας του Πακιστάν στην Ελλάδα, όπου καλεσμένος είναι μεταξύ των άλλων και ο.....
.....  βουλευτής  της  Χρυσής Αυγής Ηλίας  Παναγιώταρος.
Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο youtube και που, όπως είναι λογικό, προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις, εμφανίζεται ο βουλευτής να συνομιλεί με στέλεχος της πρεσβείας, με τους δύο άνδρες να ανταλλάζουν «κομπλιμέντα», σε ένα βίντεο που μόνο άβολο μπορεί να χαρακτηριστεί. Μάλιστα όπως λέει ο ίδιος ο Παναγιώταρος, της εκδήλωσης είχε προηγηθεί συνάντηση με τον πρέσβη όπου «δόθηκαν διευκρινήσεις για κάποιες παρεξηγήσεις».
Αφού οι δύο κύριοι έδωσαν υποσχέσεις «συνεργασίας» μπροστά στην κάμερα ο βουλευτής Παναγιώταρος άρχισε τις αναφορές στον Μέγα Αλέξανδρο, τη φυλή των Καλάς και τις «αρχαίες ελληνικές πόλεις» που αναδεικνύονται στο Πακιστάν, σε μια προσπάθεια να προβάλλει τους πολιτισμικούς δεσμούς Ελλάδας – Πακιστάν.
Αποτέλεσμα εικόνας για ο παναγιωταρος στην πακιστανικη πρεσβεια

Προσπερνώντας , γράφει το altsantiri.gr ,τη γραφικότητα της κατάστασης για την οποία βεβαίως μπορεί κανείς να πει πολλά, τα εύλογα ερωτήματα που προκαλεί η απόφαση της Πρεσβείας του Πακιστάν να γίνει το άλλοθι για να μπορέσει η Χρυσή Αυγή να προβάλλει το «σοβαρό» της προφίλ, αλλά και την επικοινωνιακή «αβάντα» που της δίνει σε μια περίοδο που τα εσωκομματικά προβλήματά της είναι τουλάχιστον «εκρηκτικά», είναι χρήσιμο να αναφερθούμε σε μια εξαιρετικά σημαντική αποστροφή του λόγου του στελέχους της πρεσβείας του Πακιστάν: «…από τον καιρό που έχει δημιουργηθεί αυτό το κόμμα, και πράγματι με τον αγώνα σας έχετε φτάσει τρίτο μεγαλύτερο κόμμα στη Βουλή».

Ας δούμε λοιπόν τι περιλαμβάνει ο «αγώνας» της Χρυσής Αυγής και όλων των φασιστικών ομοϊδεατών της, σε ό,τι αφορά τους Πακιστανούς (αποκλειστικά τους Πακιστανούς) μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα:

Στις 10/09/2012, τάγμα εφόδου εννέα ατόμων επιτέθηκε σε κομμωτήριο που διατηρούσε Πακιστανός στην Μεταμόρφωση Αττικής. Στην επίθεση τραυματίστηκαν δύο Πακιστανοί υπάλληλοι και ένας Έλληνας πελάτης του κομμωτηρίου.

Στις 22/09/2012, ο απολογισμός μιας ακόμη επίθεσης τάγματος εφόδου είχε σαν αποτέλεσμα τέσσερις μαχαιρωμένους Πακιστανούς σε Ηράκλειο και Μεταμόρφωση, καθώς και τη ληστεία ενός Πακιστανού στη Λυκόβρυση

Στις 17/1/2013, οι «αγώνες» των φασιστών άφησαν νεκρό τον 23χρονο Πακιστανό Σαχζάτ Λουκμάν ο οποίος μαχαιρώθηκε θανατηφόρα καθώς πήγαινε με το ποδήλατό του τα ξημερώματα στη λαϊκή αγορά των Πετραλώνων όπου εργαζόταν.

Στις 13/2/2013, στην Ιεράπετρα τα τάγματα εφόδου άφησαν πίσω τους τρεις Πακιστανούς σοβαρά τραυματίες.

Στις 14/5/2017, 30 άτομα επιτέθηκαν σε Πακιστανούς εργάτες γης στην Γκορυτσά Ασπροπύργου τραυματίζοντας τους και στέλνοντας έναν στον νοσοκομείο.

Στις 17/10/2017, άλλο ένα πενταμελές τάγμα εφόδου επιτέθηκε και πάλι σε Πακιστανούς εργάτες γης στην ίδια περιοχή προξενώντας τους βαριά τραύματα στο κεφάλι. Επρόκειτο για τους Ασφάκ Μαχμούντ και Βακάς Χουσεΐν.

Οι παραπάνω επιθέσεις είναι ενδεικτικές και αφορούν τις επιθέσεις που έχουν δεχτεί μόνο Πακιστανοί μετανάστες. Αν προσθέταμε τις επιθέσεις των φασιστοειδών σε άλλους αλλοδαπούς όπως Μπαγκλαντεσιανοί, Αιγύπτιοι και Αφγανοί κ.α., τότε οι κατάλογοι των επιθέσεων, των τραυματιών αλλά και των νεκρών θα μεγάλωναν δραματικά.
Απαντήσεις, λοιπόν, για την παρωδία που παρακολουθήσαμε στην πακιστανική πρεσβεία, δεν οφείλουν αυτή τη φορά οι Χρυσαυγίτες. Αυτοί είναι γνωστό ότι έχουν πρόβλημα και θεωρούν «σκουπίδια» μόνο τα φτωχά στρώματα των αλλοδαπών που ζουν στη χώρα μας και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συναγελάζονται με διπλωματικές αντιπροσωπείες σε πρεσβείες, από οποιαδήποτε χώρα. Τις απαντήσεις, αυτή τη φορά, τις οφείλει η πακιστανική πρεσβεία.
Από την πλευρά του, το altsantiri.gr επιχείρησε επανειλημμένως να επικοινωνήσει με την πρεσβεία του Πακιστάν ώστε να προβάλλει τη λογική με την οποία η διπλωματική αποστολή αποφάσισε να αναπτύξει σχέσεις με το ναζιστικό μόρφωμα, αλλά και με σκοπό να ρωτήσει αν τα όσα λέει το στέλεχος της πρεσβείας εκφράζουν αποκλειστικά τον ίδιο ή απηχούν θέσεις του πρέσβη και κατ’ επέκταση της κυβέρνησης του Πακιστάν, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό μέχρι το βράδυ της Δευτέρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου