Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΤΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ


Προκειμένου να επανατοποθετηθεί ΑΤΜ στην Πολύδροσο, μετά την ολοσχερή καταστροφή του από ληστές, ο Αντιδήμαρχος της ΔΕ Παρνασσού - Γραβιάς, μετά από συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Πολυδρόσου έστειλε έγγραφο με το οποίο ζητά την επανατοποθέτηση.....


Το έγγραφο 
ΠΡΟΣ .
ΕΘΝΙΚΗ  ΤΡΑΠΕΖΑ

ΚΑΤ/ΜΑ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ

Θέμα:  Τοποθέτηση Α.Τ.Μ. στη Πολύδροσο


Ύστερα από συνεννόηση –συνεργασία με τον  Πρόεδρο της Κοινότητας Πολυδρόσου κ. Μουλαρά Αργύριο σας ενημερώνουμε ότι μετά την ανατίναξη του Α.Τ.Μ. στη Πολύδροσο πριν από λίγες ημέρες επιθυμούμε την αντικατάστασή του.
Σας πληροφορούμε ότι ήμαστε ένα χωριό με 1000 κατοίκους μόνιμους αλλά και ένα τουριστικό που ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες φιλοξενεί αρκετούς τουρίστες λόγω του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.
Επίσης από το ίδιο Α.Τ.Μ. εξυπηρετούνται όλοι οι κάτοικοι των διπλανών χωριών σε ακτίνα περίπου 20 χιλ.
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες για την επανατοποθέτηση του μηχανήματος Α.Τ.Μ. στη Πολύδροσο .

    Ο  Αντιδήμαρχος 

                                                      Γεωργίου  Ιωάννης

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Πολυδρόσου κ. Αργύρη Μουλαρά μας ενημέρωσε ότι οι ενέργειες για την επανατοποθέτηση του μηχανήματος αναλήψεων χρημάτων, δεν σταματούν στο έγγραφο μόνο.
Ο κ. Μουλαράς μας πληροφόρησε ότι πλέον η συνεργασία με τους Αντιδημάρχους, κα. Ανδρεοπούλου και κ. Γεωργίου γίνονται σε πολύ καλό κλίμα  για τα θέματα που αφορούν την Τοπική Κοινότητα.
Συναποφασίσθηκε να έχω συνάντηση με στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας, ο οποίος με πληροφόρησε ότι πλέον δεν επανατοποθετούνται μηχανήματα σε μη στεγασμένους και ασφαλής χώρους.
Μετά από έρευνα που πραγματοποιήσαμε καταλήξαμε ότι, ο χώρος που πληρεί τις προϋποθέσεις και είναι σύμφωνος ο ιδιοκτήτης, είναι το ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ του κ. Στρωτού Ιωάννη.
Ελπίζουμε να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες και να επανατοποθετηθεί το μηχάνημα.
Ενημερωτικά δε μας ανέφερε ο κ. Μουλαράς ότι δεν βρέθηκε άλλος χώρος γύρω από την πλατεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου