Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

“Διογκώθηκαν και παραποιήθηκαν τα γεγονότα στο ΓΝ Άμφισσας”


Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Συνεργασίας Εργαζομένων
Προς έκπληξή μας, διαβάσαμε το δελτίο τύπου της ΠΟΕΔΗΝ για το Νοσοκομείο της Άμφισσας, πιστεύουμε ότι τα γεγονότα όπως αναφέρονται διογκώθηκαν και παραποιήθηκαν.....

Συγκεκριμένα, η Παθολογική κλινική δεν είναι κλειστή, εφημερεύει ορισμένες ημέρες το Μήνα (16 τον αριθμό). Το οφθαλμολογικό μικροσκόπιο είναι επισκευασμένο από τις 9/5/2017 σύμφωνα με επίσημη έκθεση της αντιπροσώπου εταιρίας, αλλά παλαιάς τεχνολογίας. Στο Νοσοκομείο της Άμφισσας την τελευταία 10 ετία τουλάχιστον, υπηρετούσαν δύο Καρδιολόγοι, το ίδιο και σήμερα. Ο δεύτερος Καρδιολόγος μάλιστα προσελήφθη τους τελευταίους μήνες. Η Ακτινολόγος Ιατρός παραιτήθη προ ολίγων ημερών. Η διασωλήνωση συνιστά ιατρική πράξη, δεν απαιτεί την παρουσία Αναισθησιολόγου. Οι Αναισθησιολόγοι είναι τρεις εδώ και χρόνια.
Η φύλαξη του Νοσοκομείου είναι ελλιπής εδώ και χρόνια. Η αξιοπιστία της είδησης περί κατασκήνωσης αλλοδαπού στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου αμφισβητείται.
Το εντυπωσιακό όλων βέβαια είναι η παράγραφος που αναφέρεται στα ρουσφέτια. Προς αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνουμε. Οι δυο αυτοί συνάδελφοι έχουν οριστεί οικειοθελώς οδηγοί του υπηρεσιακού αυτοκινήτου, μετά από έκκληση προηγούμενης Διοίκησης, λόγω της υποχρεωτικής μετάταξης των οδηγών του Νοσοκομείου στο ΕΚΑΒ το 2014, για να εξυπηρετήσουν επείγουσες ανάγκες του Νοσοκομείου. Η ανάληψη των καθηκόντων αυτών από τους συναδέλφους έγινε ανιδιοτελώς και εις βάρος της προσωπικής τους ζωής και για κανένα λόγο δεν χρήστηκαν οδηγοί της Διοικήτριας.
Τέλος, προς ενημέρωση όλων, οι πληροφορίες αυτές δόθηκαν στην ΠΟΕΔΗΝ πιθανόν από συναδέλφους του Γ. Νοσοκομείου Άμφισσας λόγω υπερβάλλοντος συνδικαλιστικού ζήλου, παραγνωρίζοντας ότι δυσφημούν και βλάπτουν τη λειτουργία και την εικόνα του Νοσοκομείου μας, όπως επίσης απαξιώνουν τους λοιπούς συναδέλφους που αγωνίζονται καθημερινά με σωματικό και ψυχικό κόστος να κρατήσουν ανοιχτό το Νοσοκομείο προς όφελος των κατοίκων της Φωκίδας.
TA MEΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ΤΗΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου