Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΟΡΓΗ ! ΟΡΓΗ ! ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ !!! Δείτε την παιδεία που οραματίζονται κάποιοι για τις ευαίσθητες παιδικές ψυχές (βίντεο).

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, η κίνηση ενός παιδικού σταθμού στη....

Θεσσαλονίκη, να βάλει τα παιδιά να ζωγραφίσουν με πινέλα και νερομπογιές επάνω σε ένα λευκό άλογο.

Φωτογραφία: Facebook/KaterinaTsertou 

Όπως γράφει μία χρήστης του Facebook, που κατήγγειλε το περιστατικό»: «Στον παιδικό σταθμό ΚΟΠΕΡΤΙ στην Θεσσαλονίκη έβαλαν τα παιδάκια να ζωγραφίσουν πάνω σε ένα άσπρο άλογο. Αυτή είναι η παιδεία που οραματίζονται εκεί για αυτές τις ευαίσθητες ψυχές; Αυτά τα παραδείγματα δίνουν; Έτσι “μολύνουν” τη σκέψη και τα αισθήματα των παιδιών σε αυτή την τρυφερή ηλικία; Θα γίνει φυσικά καταγγελία γιατί είναι και παράνομο! Είστε εκτός της ηθικής πλευράς παράνομοι.


Σύμφωνα με το άρθρο 12 παρ. 2 του Ν. 4039/12. 2, απαγορεύεται η διατήρηση κάθε είδους ζώου σε επιχειρήσεις ψυχαγωγικών παιχνιδιών, πίστας αυτοκινητιδίων, μουσικών συναυλιών, επιδείξεων, πανηγυριών ή άλλων καλλιτεχνικών ή ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, εφ’ όσον τα ζώα χρησιμοποιούνται με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε σκοπό στο πρόγραμμά τους».

         

Η ανάρτηση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να κατακρίνουν τον παιδικό σταθμό ενώ μια ομάδα ζωόφιλων πρόκειται να λάβει τα προβλεπόμενα νομικά μέτρα.



ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΟΓΟΥ  . 3 ΧΡΟΝΙΑ  ΦΥΛΑΚΗ  ΚΑΙ  8000 ΠΡΟΣΤΙΜΟ...



Και η ...απελευθέρωση !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου