Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

“..Το Στεβενίκο θυμάται την αρβανίτικη γλώσσα..” στην Αγ. Τριάδα ΛιβαδειάςΟ Μορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας “Οι εννέα Μούσες” διοργανώνει την εκδήλωση “..Το Στεβενίκο θυμάται την αρβανίτικη γλώσσα..” με αρβανίτικα παραμύθια για μεγάλους και μικρούς που αφηγούνται οι κ. Άννα Αργυροπούλου και Νόρα Καμπά. Κάτοικοι του χωριού θα ταξιδέψουν τους παραβρισκόμενους στην αρβανίτικη γλώσσα με διήγηση και τραγούδια.....
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πέτρινο Θέατρο “Χαράλαμπος Λουκίνας” στην Αγία Τριάδα, το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017, ώρα 20.30.   Είσοδος ελεύθερη.

-Λιτή, περιεκτική και <ζεστή> εκδήλωση. Αξίζει έπαινος στους διοργανωτές. Δ.Ι.Κ.       Φωτοβιντεοστιγμιότυπα: Δ.Ι.Καλπύρης,  Αμφίκλεια Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.