ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Σάκης Αρναούτογλου: Δεν αποκλείεται χιονόνερο ή χιόνι στον Όλυμπο

Με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα στο facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου αναλύει τις αλλαγές του καιρού και μιλά για «αισθητή πτώση της θερμοκρασίας» τον υδράργυρο δε να αγγίζει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για την εποχή.....

Για τον Ολυμπο και συγκεκριμένα την κορυφή, στο Μύτικα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η θερμοκρασία φλερτάρει με το ....μηδέν, δεν αποκλείεται να το παλέψει ακόμα και για χιονόνερο ή χιόνι τις πρωινές κυρίως ώρες της Δευτέρας!

«Πρόσκαιρη, αλλά εντυπωσιακή και η πορεία της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες με ιδιαίτερο έντονο το σκαμπανέβασμα την Δευτέρα και την Τρίτη.

Δείτε την πορεία της θερμοκρασίας των επόμενων ημερών στην Αττική αλλά και στην κορυφή του Ολύμπου (2917μ) καθώς αυτή θα σημειώσει πρόσκαιρη αλλά αισθητότατη κατά τόπους πτώση (ακόμα και 8-10 βαθμούς κάτω από τον μέσο όρο για την περίοδο που διανύουμε κυρίως στα κεντρικά και βόρεια) ενώ μάλιστα στην υψηλότερη κορυφή της χώρας μας δεν αποκλείεται να το παλέψει ακόμα και για χιονόνερο ή χιόνι τις πρωινές κυρίως ώρες της Δευτέρας καθώς ο υδράργυρος μέσα Ιουλίου ίσως φλερτάρει και με το...μηδέν !

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου»...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Για τους αναγνώστες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ