Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Ο Σύλλογος Νέων Αμφίκλειας συγχαίρει τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017


Ο τοπικός Σύλλογος Νέων Αμφίκλειας συγχαίρει θερμά όλους τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017 για την επιτυχία τους στις φετινές εξετάσεις! ....
Οι διαρκείς και επίπονες προσπάθειες όλων αυτών των χρόνων ώστε να εισαχθούν σε κάποιο Ανώτατο Εκπαιδευτικό ή Τεχνολογικό Ίδρυμα επιβραβεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο!
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και οι μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στις εξετάσεις αλλά δεν είδαν τις προσπάθειες τους να δικαιώνονται. Να θυμάστε πως πάντα υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία ή μια εναλλακτική επιλογή προκειμένου να υλοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας! Το μέλλον σας δεν κρίνεται απο μια πρόσκαιρη ατυχία αλλά απο πολλές δοκιμασίες και προσήλωση σε στόχους!
Καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία σε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.