ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΑΓΙΟ...ΑΧ ΑΜΑΡΤΗΣΑ !! Παπάς "παρενόχλησε" κοπέλα μέσα σε λεωφορείο (φωτο).Καλά... η  μοίρα της  το  έχει  της  "κλειδαρότρυπας"  να  πέφτει  πάνω  σε κάποιους παπάδες (που ευτυχώς αποτελούν  εξαιρέσεις)  και  στα  καμώματά  τους !  Σάλος  από   καταγγελία μιας φοιτήτριας(δείτε τι ανέβασε στο facebook) για σεξουαλική παρενόχληση από ρασοφόρο άντρα έχει προκληθεί στη...
Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα και σύμφωνα  με  το  thestival.gr  η φοιτήτρια με ανάρτησή  της στο Facebook υποστήριξε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από άντρα που φορούσε ράσα, μέσα σε αστικό λεωφορείο. Μάλιστα, η κοπέλα κοινοποίησε φωτογραφίες που όπως λέει τράβηξε η ίδια με το κινητό της τηλέφωνο και να πείσει ότι όντως συνέβη το περιστατικό που περιγράφει, ενώ μία από τις φίλες της δημοσίευσε και φωτογραφία του ανθρώπου που φέρεται να προχώρησε στην άσεμνη πράξη. 


Το κείμενό της έχει ήδη εκατοντάδες κοινοποιήσεις. Τα σχόλια εξοργισμένων πολιτών κάτω από την ανάρτηση είναι δεκάδες, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που υποστηρίζουν ότι οι φωτογραφίες είναι προϊόντα Photoshop.


Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επίσημη καταγγελία στην αστυνομία, αν και οι πληροφορίες στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι έχουν ενημερωθεί ήδη οι αρχές.


ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ... ΑΧ ΑΜΑΡΤΗΣΑ.....


       ΚΟΥΣΚΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Για τους αναγνώστες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ