Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Ευχαριστίες του Δήμου Δελφών για χορηγία στο κοινωνικό παντοπωλείο


Ο Δήμαρχος Δελφών, ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος και η Επιτροπή Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου εκφράζουν για μια ακόμα φορά τις βαθύτατες ευχαριστίες μας .....
προς το Τοπικό Υποκατάστημα της εταιρείας Σκλαβενίτης Α.Ε. για την ευγενική  χορηγία μέσω δωροεπιταγών, με τις οποίες το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα προμηθευτεί είδη για τις ανάγκες των δικαιούχων.
         
Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, που διανύουμε,  πρωτοβουλίες όπως αυτή της εταιρείας Σκλαβενίτης Α.Ε. αναδεικνύουν έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, ενώ παράλληλα δημιουργούν  συνθήκες αισιοδοξίας για το κοινωνικό σύνολο.
         
Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε  καλή επιτυχία σε όλους τους τομείς του έργου της Εταιρίας ‘‘ Σκλαβενίτης Α.Ε.‘‘  
          .
                                                                                             
Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

 ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.