ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ !!! Νίκος Φίλης...." "Αυτή η κυβέρνηση έχει νεο φιλελεύθερο χαρακτήρα " αλλά..... "Με εκφράζει το πολιτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ" !Την  συνέντευξη είδαν οι,  Νίκος Σταυρίδης και Νίκος  Φέρμας από .....εκεί που βρίσκονται .
Δείτε στο τέλος  τις δηλώσεις τους.
Να βγει ο κόσμος στους δρόμους, να διαμαρτυρηθεί. Ο Νίκος Φίλης δεν είναι αντίθετος με αυτό. Υποστηρίζει, πως,.....

"ο πυρήνας της κυβερνητικής πολιτικής έχει νεοφιλελεύθερο χαρακτήρα" και 
παρακάτω, το μαλάκωσε στην συνεντευξη που έδωσε στον ΑΝΤ-1: 
"Δεν είμαι μια βεντέτα, είμαι μέλος μιας συλλογικότητας. Με εκφράζει το πολιτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είμαι αντίθετος με κάποιες μορφές της κυβερνητικής πολιτικής".

Ο πρώην υπουργός αναφερόμενος στη συμφωνία, τόνισε ότι "τα πλεονάσματα 3,5% σημαίνουν σκληρή λιτότητα ", ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι "αν και πιάσαμε πλεόνασμα 4,2% δεν δόθηκε στην κοινωνία, όπως περίμενα ".

"Η μόνη ξεκάθαρη λύση προϋποθέτει απομείωση του χρέους, ίσως δεν είχαμε αποτιμήσει σωστά τους συσχετισμούς δύναμης", σημείωσε.

Όπως είπε....
"εάν έχει προβλήματα ο κόσμος, που έχει, να βγει στους δρόμους. Ο κόσμος που έχει προβλήματα πρέπει να τα διεκδικεί, να μην επαναπαύεται "...
Δείτε την συνέντευξη ....αν αντέχετε   και στα σημεία που κρίνετε εσείς δοξάστε τον πανηγυρικά !!!!!Την συνέντευξη συμπτωματικά έβλεπαν και οι συνονόματοι του κου Υπουργού και αλησμόνητοι  Νίκος  Σταυρίδης και Νίκος Φέρμας ..... από εκεί  που  βρίσκονται  και δείτε τι είπαν.....

Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.