Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ - Ταξιδεύοντας με τους Καλλιτέχνες & τον πολιτισμό της Φωκικής Γης

ART MUSIC FESTIVAL

Ανοιχτή Πρόσκληση Συμμετοχής

  Ο Πολιτιστικός  Σύλλογος «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ» θα πραγματοποιήσει, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το διήμερο πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταξιδεύοντας με τους καλλιτέχνες και τον πολιτισμό της Φωκικής γης» στην πλατεία της Κίρρας, στις 29-30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017. .....

Σκοπός της εκδήλωσης είναι, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και συλλόγων της περιοχής, να προβληθεί και να αναδειχτεί η ιστορία, η ομορφιά και η πολιτισμική ταυτότητα του τόπου μας.
Προσκαλούμε όσους συλλόγους και καλλιτέχνες, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, το επιθυμούν, να δηλώσουν συμμετοχή στην εκδήλωσή μας, ώστε μέσα από την παρουσία και τα έργα τους, τις προβολές και το υλικό που θα παρουσιαστεί στους επισκέπτες , να ξεδιπλώσουμε στα μάτια και τις ψυχές όλων, τον πολιτισμό και την ιστορία του τόπου μας.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μέχρι 15-6-2017 στα τηλέφωνα: Οικονόμου Γιάννης 6942599891, Θανάσης Μασούρας 6974077534, Κωνσταντίνα Κρίτσα 6951097826 , Κονδυλία Λούρμπα 6977035389. Στο e-mail: p.s.oifiloithskirras@gmail.com και στη  σελίδα  της ομάδας στο facebook  με γραπτό μήνυμα .

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.