Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ !!!! Όταν ο Άδωνις εξυμνούσε την οικονομική πολιτική της Χούντας και αποδομούσε τον "σοσιαλιστή" Καραμανλή (βίντεο).

Ο Ορέστης  Τσάρκος πότε  -πότε  θα  σας  κρατάει συντροφιά  και  με  δηλώσεις  "δοξασμένων" από το πολιτικό  προσωπικό  της χώρας , χωρίς καμία εξαίρεση (και το εννοούμε) .  Αρχίσαμε με  τον  Δ. Καμμένο  των ΑΝΕΛ, συνεχίζουμε  με  τον  Κο  Γεωργιάδη και έπεται συνέχεια.

Σήμερα (για  όσους  ξεχνούν ή θέλουν να μην θυμούνται..) συμπληρώνονται 50 χρόνια από τη  χούντα  των  Συνταγματαρχών . Μέρα λοιπόν  που είναι σήμερα  καλό είναι να θυμηθούμε έναν από τους περίφημους μονολόγους του Άδωνη Γεωργιάδη σε παλιότερη εκπομπή του, στον οποίο ο σημερινός αντιπρόεδρος  εκθείαζε τα κατορθώματα της Χούντας.  Ο Άδωνις Γεωργιάδης, λοιπόν, στο βίντεο που θα δείτε.....
παρακάτω μας εξηγεί "με τρεις απλές κουβέντες" τι συνέβη στην Ελλάδα τον καιρό εκείνο: "Η χώρα μας το 1974 εισήλθε την εποχή που λέγεται μεταπολίτευση με ένα πολύ μικρό εξωτερικό χρέος, κάτω από το 1 δισεκατομμύριο δολάρια της εποχής", μας ενημερώνει, επικαλούμενος έναν από τους πιο κλασικούς χουντικούς μύθους.
Μας ενημερώνει ακόμα ότι "το '74 η οικονομία της χώρας ήταν κούκλα, το '74 η οικονομία μας ήταν σε μεγέθη ανάλογα της Δανίας σήμερα", όμως η κακιά μεταπολίτευση "πήρε αυτήν την οικονομία και το 2010 μας οδήγησε στη χρεοκοπία".
Και όλος αυτός ο στραβός δρόμος (γράφει το "Κουτι της Πανδώρας")  ξεκίνησε από κάποιον που σήμερα εκθειάζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά τότε, ως βουλευτής του ΛΑΟΣ, δεν τον είχε σε ιδιαίτερη εκτίμηση: τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο οποίος κατά τον ίδιο έφερε τη διεθνή "σοσιαλμανία" στην Ελλάδα, προχωρώντας σε μαζικές κρατικοποιήσεις – οι κυβερνήσεις της ΝΔ από το 1974 ως το 1981 ήταν “σχεδόν σοσιαλιστικές”, υποστηρίζει ο τότε Άδωνις.
Δείτε το βίντεο και  δοξάστε και εκείνον :



Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου