ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Χρηματοδότηση σημαντικών έργων για την Π.Ε. Φωκίδας

Στην 3η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στις 10 Απριλίου 2017 εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την ανακαίνιση, επισκευή και αποκατάσταση των εξής τεσσάρων κτιρίων:....

 • Επισκευή διώροφου κτίσματος (πρώην Ναυτικός Όμιλος) στη Δ.Ε. Γαλαξιδίου,
 • Αποκατάσταση κτιρίου «ΜΑΚΕΔΩΝ» στην Τ.Κ. Κίρρας,
 • Δημιουργία Κέντρου Εκπαίδευσης για την αντιμετώπιση επικίνδυνων καταστροφών (πρώην γήπεδο μπάσκετ Άμφισσας) στη Δ.Ε. Άμφισσας,
 • Άμεσα μέτρα αποκατάστασης Παρθεναγωγείου Γαλαξιδίου στη Δ.Ε. Γαλαξιδίου,
καθώς  και η χρηματοδότηση τεχνικών συμβούλων για τη δρομολόγηση  των παρακάτω έργων:
 • Αποκατάσταση Πυρόπληκτων Κελιών και Καθολικού της Ι. Μονής Βαρνάκοβας,
 • Αποκατάσταση Κελιού Αθανασίου Διάκου Ι. Μονής Αγ. Ιωάννου Αρτοτίνας,
 • Σχεδιασμός Κόμβου Δυτικής Εισόδου και Εξόδου Ιτέας.
Όλα τα παραπάνω έργα είναι εξαιρετικά σημαντικά για το νομό Φωκίδας. Η αποκατάσταση και ανάδειξή τους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση της δυναμικής που έχει το κάθε ένα ξεχωριστά και όλα μαζί θα αποφέρουν πολλαπλή υπεραξία στο νομό. Η Περιφέρεια στοχευμένα και προγραμματισμένα στηρίζει τα δυνατά σημεία της Π.Ε. Φωκίδας, δημιουργώντας υποδομές που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών.

2 σχόλια:

 1. Υπάρχει και η άλλη Φωκίδα η ξεχασμένη ,σας δίνει λίγους ψήφους, αλλά οι πολίτες έχουν και αυτοί ανάγκες ,δώστε μας λίγο προσοχή!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν είναι έργα βιτρίνας , αλλά είναι εξίσου σημαντικά η ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ , η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ , ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ στην παραμελημένη Σουβάλα και ο καθαρισμός τής παραποτάμιας διαδρομής .Σημαντικά έργα είναι επίσης ,η συντήρηση του οδικού δικτύου της Πάνω Σουβάλας . Σημαντικός επίσης ο καθαρισμός του δάσους από τα κάθε λογής συσσωρευμένα σκουπίδια .
  ΧΙΚ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Για τους αναγνώστες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ